Predstavljanje 2. Poziva na Dostavu Projektnih Prijedloga i Poziva za Male Projekte (SMF) u Sklopu Interreg Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027.

AGENCIJA ZA RURALNI RAZVOJ ZADARSKE ŽUPANIJE KAO PRIMJER DOBRE PRAKSE

Danas 4. prosinca Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije organiziralo je informativnu radionicu posvećenu Interreg Programu transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. održan u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Cilj radionice bio je potencijalne prijavitelje upoznati sa sadržajem Programa, kako bi se pravovremeno pripremili za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Detaljnije

ERASMUS+ Agrismart

Održan posljednji projektni sastanak u sklopu projekta Agrismart

U sklopu projekta Agrismart, financiranog iz Erasmus+ programa, 08. i 09. studenog 2023. godine održan je peti i ujedno posljednji projektni sastanak u Braili, Rumunjska.

Detaljnije

AGRI Smart

Održan Multiplier event u sklopu projekta AGRI Smart

Održan je Multiplier event projekta AGRI smart. Sam događaj se održao u prostorijama Gradske knjižnice u Benkovcu. Događaju je prisustvovalo 35 sudionika sa područja grada Benkovca i okolice.

Detaljnije

Program je imao za cilj uvesti inovativne mjere za praćenje i nadoknađivanje emisija CO2 kroz učinkovitu prekograničnu suradnju u nacionalnu provedbu.

GECO2 NAJBOLJI EU PROJEKT DOPRINOSA ZNANOSTI I INOVACIJAMA

Hrvatski projektni konzorcij sastavljen od Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, Dubrovačko-neretvanske županije i Javne ustanove Rera SD za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s talijanskom Regionalnom agencijom za prevenciju, okoliš i energiju Emilia Romagna (ARPEAE) proveo je projekt Green Economy - GECO2 u sklopu programa INTERREG V-A CBC Italija-Hrvatska 2014. - 2020. u području Sigurnosti i otpornosti. Projekt se provodio od 01.01.2019. do 31.05.2022.

Detaljnije

POTPORA SEKTORU

AGRRA organizirala sastanak uzgajivača školjkaša u Zadarskoj županiji

U četvrtak 28. rujna u organizaciji i pod pokroviteljstvom Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) održan je sastanak uzgajivača školjkaša u Zadarskoj županiji.

Detaljnije

ERASMUS+ Guide Me Green

Održan četvrti projektni sastanak u sklopu projekta Guide Me Green

U sklopu projekta Guide Me Green, financiranog iz ERASMUS+ programa, 21. i 22. rujna 2023. godine održan je četvrti projektni sastanak u Trevigliu, Italija.

Detaljnije

ERASMUS+ GUIDEMEGREEN

U tijeku priprema online tečaja u sklopu projekta Guide Me Green

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije u sklopu programa ERASMUS+ provodi projekt pod nazivom Guide Me Green.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

AGRRA u Španjolskoj sudjelovala na završnoj konferenciji projekta AgriCoopValue

U okviru Erasmus+ projekta AgriCoopValue 27. srpnja 2023. godine održana je završna konferencija projekta u Santiagu de Compostela, Španjolska.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

Održan Multiplier event u sklopu projekta AgriCoopValue

Dana 25. srpnja 2023. godine u Gradskoj knjižnici Benkovac održan je Multiplier event projekta AgriCoopValue.

Detaljnije

U sklopu projekta održana je završna konferencija projekta

PROJEKT „OCD KAO ODGOVOR NA KRIZU“

Udruga studenata Bukovice i Kotara - BIK u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-om provela je projekt „OCD kao odgovor na krizu“ - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ UP.04.2.1.11.0285. U sklopu projekta, 25. srpnja 2023. godine u Benkovcu, održana je završna konferencija projekta „OCD kao odgovor na krizu“. Završna konferencija održana je u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac. Na konferenciji je prisustovalo 30-ak sudionika uključujući predstavnike javnog, privatnog i civilnog sektora kao i mnogobrojni članovi udruge BIK koji su sudjelovali u projektu. Kroz projekt je održano 5 tečajeva za upravljanje kapacitetima u kriznim situacijama. Provedena je edukacija za koordinatore volontera kao i edukacija 1 na 1 s ciljem legitimnog utjecaja na javne politike. Također, kroz projekt je održana volonterska akcija kao i 3 jednodnevne završne vježbe.

Detaljnije