OSAM GODINA RADA

AGRRA na novoj lokaciji

U srpnju ove godine Agencija za ruralni razvoj zadarske županije - AGRRA obilježava osam godina rada, a to je ujedno i godina u kojoj je AGRRA promijenila poslovnu adresu. Naime, od 1. svibnja uredi Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije nalaze se na novoj lokaciji, na adresi Ivana Mažuranića 28a.

Detaljnije

SUDJELUJ-AGRRA I POTICANJE SOCIJALNE INKLUZIJE KROZ SPORT

U Benkovcu otvoreno vanjsko vježbalište i održana info radionica za osobe starije od 54 godine

Dana 30.travnja je na Trgu hrvatske mladeži, u Benkovcu održana info radionica projekta SuDjeluj na kojem je partner Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije -AGRRA te uključuje poticanje socijalne inkluzije kroz sport za osobe starije od 54 godine. Cilj ove radionice je bio upoznati ciljnu skupinu projekta o radionicama/treninzima koje će se održavati tijekom trajanja projekta.U sklopu projekta dodatno je uređeno i opremljeno vanjsko vježbalište na Trgu hrvatske mladeži u vlasništvu grada Benkovca, za aktivno i slobodno korištenje lokalnoj zajednici kojim se promovira i potiče aktivan život dostupan uvijek i svima za različitu starosnu dob.

Detaljnije

AGRRA DONOSI JOŠ JEDAN PRIMJER DOBRE PRAKSE

U 7. emisiji AGRRArizam razgovarali smo s Hrvojem Butić iz Butić Pršuta

Pršut. Omiljena delicija mnogih. I to ne samo u našim krajevima već diljem Hrvatske i svijeta. No ipak, postoji cijeli niz trikova zanata u samo proizvodnji, čuvanju, sušenju, odabiru komada mesa…

Detaljnije

INFO RADIONICA PROJEKTA SuDjeluj

AGRRA potiče socijalnu inkluziju kroz sport

Info radionica projekta SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport za osobe starije od 54 godine održat će se od 17 sati u petak, 30. travnja, na Trgu hrvatske mladeži, u Benkovcu.

Detaljnije

SAVRŠEN SPOJ VINA I MASLINA

Šesto izdanje AGRRArizma o vinima i maslinovom ulju uz Radu Bobanovića iz poljoprivredne zadruge MasVin iz Polače

U današnjem izdanju emisije koju emitiramo u suradnji s AGRRA – Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, ugostili smo Radu Bobanovića iz poljoprivredne zadruge MasVin iz Polače.

Detaljnije