Doznali smo sve o uzgoju u sustavu krava – tele

U današnjoj emisiji AGRRArizam ugostili smo Leu i Antoniju iz OPG-a Brkić

Detaljnije

Danas u 16:20h u eteru Novog govorimo o uspješnim lokalnim proizvođačima

S AGRRA-om OD POLJA DO STOLA

Detaljnije

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte sve najvažnije novosti i aktualnosti vezane za provođenje projektnih aktivnosti u sklopu projekta "Apprenticeship HUBs in agro-food sector"

Objavljen četvrti newsletter u sklopu projekta "Apprenticeship HUBs in agro-food sector"

Nakon dvije godine projekt Apprenticeship HUBs in agro-food sector približava se svom završetku. Kroz zajednički rad na projektu partneri su razvili nove pristupe naukovanju u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Detaljnije

ZA GOSPODARSKI RAST

Lovstvo i put do znanja - projekt Lov na Znanje

Projekt »Lov na znanje«, koji je u provedbi na području grada Benkovca, jedinstveni je projekt koji kroz provedbu programa neformalnog obrazovanja, razvojem nove profesionalne figure po načelu cjeloživotnog učenja te razvojem specifičnih stručnih znanja i socijalno interpersonalnih vještina kroz provedbu »po mjeri« izrađenih programa, stvara pozitivan poduzetnički okvir te ima za cilj povećati zapošljivost 25 osoba s područja grada Benkovca kao i razvoj ostalih gospodarskih dionika kroz selektivne oblike turizma. Sa zanimljivostima ovog projekta upoznali su nas voditeljica projekta Ivana Mamić i savjetnik za lovstvo i zaštitu okoliša Senad Salihović iz Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA-e.

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

Digit@l Literacy Portal web stranica projekta

Dobrodošli na službenu web stranicu projekta Digit@l Literacy Portal

Detaljnije