U sklopu projekta Apprenticeship HUBs in agri-food sector u prostorijama AGRRA-e otvoren je Centar za naukovanje

Temeljni zadatak Centara za naukovanje je pružiti svoje usluge ustanovama za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, malim i srednjim poduzećima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru i studentima. Odgovorni partneri trebali bi se usredotočiti na olakšavanje sljedećih aktivnosti: pružanje informacija, savjeta i smjernica mladima, stvaranje kapaciteta pružatelja usluga osposobljavanja te angažiranje poslodavaca.

Detaljnije

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte sve najvažnije novosti i aktualnosti vezane za provođenje projektnih aktivnosti u sklopu projekta Apprenticeship HUB.

Objavljen treći newsletter u sklopu projekta "Apprenticeship HUBs in agro-food sector"

Osim glavnih karakteristika projekta te njegovog kratkog sažetka koji se odnosi na prikaz projektnog partnerstva, ciljeva provođenja projekta te očekivanih rezultata, najvažniju problematiku kojom se drugo izdanje newslettera bavi predstavljaju aktivnosti koje su provedene u dosadašnjem tijeku projekta.

Detaljnije

VAŽNO - Plan oporavka EU (Next Generation)

Financiranje projekata u okviru EU sufinanciranih programa za poljoprivredu, ruralni razvoj i ribarstvo, uključujući Plan oporavka EU (Next Generation)

Ministarstvo poljoprivrede prikuplja prijedloge projekata i programa za sufinanciranje u okviru EU sufinanciranih programa za poljoprivredu, ruralni razvoj i ribarstvo, uključujući Plan oporavka EU (Next Generation)

Detaljnije

Info radionica projekta

Bokun ure kulture

U ponedjeljak, 21. rujna 2020. godine u Benkovcu je održana info radionica projekta „Bokun ure kulture“

Detaljnije

Info radionica projekta

Lov na znanje

U ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine u Benkovcu je održana info radionica projekta „Lov na znanje“

Detaljnije