ALTERNET – EDUKACIJOM I UMREŽAVANJEM DO ZAPOSLENJA NA RURALNOM PODRUČJU

Edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“ u Sv. Filipu i Jakovu 30. i 31. svibnja

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Sv. Filipu i Jakovu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“.

Detaljnije

Edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“ u Stankovcima 27. i 28. svibnja, prijavite se!

Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Stankovcima

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Stankovcima će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u ponedjeljak 27. i utorak 28 . svibnja 2019. s početkom u 18 sati.

Detaljnije

U sklopu 1. Poziva programa ERASMUS+, aktivnosti KA1 – KA105 – Mobilnosti za mlade, odobren je projekt „Gaming techniques for Youth Workers“

Gaming techniques for Youth Workers

U sklopu projekta održati će se radionica za osobe koje rade s mladima. Od ukupno 9 zemalja, po 3 predstavnika svake zemlje (ukupno 27 osoba) sudjelovati će na sedmodnevnom tečaju / radionici u Beču u Austriji, i to u periodu od 04. – 11. studenog 2019.

Detaljnije

AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima

Radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“ u Pakoštanima 20.5. – prijave u tijeku

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce.

Detaljnije

„PREPOZNAVANJEM RESURSA I POTREBA ZAJEDNICE U RURALNOM PODRUČJU DO OSMIŠLJAVANJA VLASTITOG POSLA“

U Polači radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“, 7. 5.2019., prijave u tijeku

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Polači će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce, a održat će se u utorak, 7. svibnja 2019. s početkom u 10:00 h u općinskoj vijećnici Općine Polača, Polača 231/A.

Detaljnije

LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III

Znanjem do zaposlenja

U sklopu projekta "Znanjem do zaposlenja" iz programa „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza lll“ udruga „Prospero“ iz Gračaca traži dugotrajno nezaposlene osobe

Detaljnije

Izazovi Velebita

U NP Paklenica održan znanstveno-stručni skup "Izazovi Velebita"

„Izazovi Velebita” - utjecaji i potencijali turizma na lokalni razvoj, naziv je znanstveno – stručnog skupa održanog 28. ožujka u Nacionalnom parku Paklenica.

Detaljnije

PERMA – HORTI – „Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu“

Održana prva info radionica za nezaposlene u sklopu projekta PERMA – HORTI – „Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu“

Prva info radionica u sklopu projekta PERMA – HORTI – „Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu“, održana je 28. ožujka 2019. godine u Biogradu na Moru. Domaćin info radionice bila je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA koja je u ulozi partnera u projektu.

Detaljnije

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma

Prijavite se na radionicu "Izvori financiranja“

U Starigradu Paklenici 05. travnja 2019. godine održat će se predavanje "Izvori financiranja“ za projekte dionika iz javnog, privatnog i civilnog sektora. Prijavite se!

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Nove mogućnosti za poduzetnike koji posluju na području Zadarske županije

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA će uskoro započeti s provedbom edukativnih radionica koje su namijenjene malim i srednjim poduzećima koja posluju na ruralnom području Zadarske županije.

Detaljnije