Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske otvara savjetovanje s javnošću o Nacrtu Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine.

Savjetovanje o Nacrtu Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine

Detaljnije

Potpisani ugovori za vodoopskrbu vrijedni 164 milijuna kuna

Detaljnije

Vodič za korisnike za unos prigovora putem Agronet-a

Objavljen Vodič za korisnike za unos prigovora putem Agronet-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pripremila je Vodič za korisnike za unos prigovora putem AGRONET-a.

Detaljnije

BLUE SMART - Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources

Svečano predstavljanje sveučilišnog diplomskog studija ''Održivo upravljanje vodenim ekosustavima''

Pozivamo Vas na svečano predstavljanje sveučilišnog diplomskog studija ''Održivo upravljanje vodenim ekosustavima'' koje će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru 5. rujna 2017. godine.

Detaljnije

Poljoprivrednicima izdane prve odluke za EU novac po novim pravilima

Započelo izdavanje prvih odluka za EU potporu iz natječaja za podmjere 4.1, „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i 4.2, „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem prvih odluka za EU potporu iz natječaja za podmjere 4.1, „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i 4.2, „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ zatvorenih 17. i 31. srpnja. 2017. godine.

Detaljnije