Provedba tipa operacije 6.2.1. – Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djhelatnsoti u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

NIŠTA OD TURIZMA U RURALNOM PROSTORU ZADARSKE ŽUPANIJE Novi pravilnik eliminirao 80 posto potencijalnih korisnika

Tekst objavljen u ZADARSKOM LISTU u podlistku PLODOVI ZEMLJE I MORA dana 15. veljače 2018. godine

Detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA AGROTURIZMA ZADARSKE ŽUPANIJE

Javni poziv za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije

U organizaciji Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu i županijske Turističke zajednice, od 27. do 29. travnja 2018. godine održat će se Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije. Prijave se primaju do 28. veljače.

Detaljnije

volonterstvo

Prvi okrugli stol u sklopu projekta "Volonterska šuma"

Pozivamo Vas na prvi okrugli stol u sklopu projekta "Volonterska šuma" s temom volonterstva i pronalaženja rješenja u volonterstvu. Okrugli stol održat će se u srijedu 21. veljače 2018. godine s početkom u 10:00h u Srednjoj školi Obrovac, Obala hr. časnika Senada Župana 17.

Detaljnije

Umrežavanje i podrška organizatorima volontiranja za održivi razvoj volonterstva

Volonterska šuma

Predstavljamo vam letak projekta "Volonterska šuma".

Detaljnije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG- BICRO) te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, uz podršku Europske poduzetničke mreže, pozivaju na Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020. Informativni dan će se održati u petak, 23. veljače 2018., s početkom u 10 sati, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

Detaljnije

POTPISANI UGOVORI VRIJEDNI 650 MILIJUNA KUNA KROZ PROGRAM RURALNOG RAZVOJA RH

Potpisani ugovori za 212 projekata vrijednih 650 milijuna kuna

Danas su načelnici i gradonačelnici 212 jedinica lokalne samouprave u Zagrebu potpisali ugovore kojima će se sa 647.021.632,44 milijuna kuna kroz Program ruralnog razvoja RH financirati projekti izgradnje i obnove lokalnih cesta, kolnika, oborinske odvodnje, javne rasvjete te prometne signalizacije.

Detaljnije

7. međunarodno natjecanje ekstra djevičanskih maslinovih ulja Mediterana

ZLATO MEDITERANA 2018.

U cilju promicanja kulturne razmjene i poticanja promotivnih aktivnosti između država cijelog Mediteranskog bazena, pokrenuta je 7. međunarodna nagrada ''Zlato Mediterana 2018.'', natjecanje ekstra djevičanskih maslinovih ulja, rezervirano za ulja proizvedena u državama Mediterana.

Detaljnije

Erasmus+ - Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva

Poziv na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru programa Erasmus+ - Uvod u Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva

Detaljnije

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1 “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva”

U Narodnim novinama, broj 9/2018., od 26. siječnja 2018. godine, objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjere 4 »Ulaganja u fizičku imovinu«, podmjere 4.1 »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Detaljnije

EUROPSKI SOCIJALNI FOND - OPERATIVNI PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2014. - 2020.

1. Izmjena natječajne dokumentacije : Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Dana 12. siječnja 2018. Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je dokument ”Izmjene natječajne dokumentacije” u okviru Poziva.

Detaljnije