AGRRA i Rera S.D. predstavili GECO2 na BIM WORLD-u

Predstavljanje projekta GECO2 – Green Economy and CO2 na manifestaciji BIM World Bas-Carbone Paris 2022

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA i Javna ustanova Rera S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-Dalmatinske županije sudionici su dvodnevne manifestacije BIM World Bas-Carbone, koja se održava 5. i 6. travnja u Francuskoj (Pariz). Naime, BIM WORLD Bas-Carbone Solutions mjesto je okupljanja ključnih aktera uključenih u ekološku tranziciju građevina i teritorija. To je od 2015.g. nezaobilazno mjesto susreta profesionalaca i zajednica za korištenje BIM-a i digitalne tehnologije u službi izgradnje, nekretnina i urbanog razvoja. Tu je i preko stotinjak izlagača te mnogobrojne radionice i konferencije za sudionike.

Detaljnije

AGRRA objavila javni poziv "HIBRIDIZACIJA TURIZMA I SEKTORA KULTURNE I KREATIVNE INDUSTRIJE (KKI)" u sklopu projekta CCI4TOURISM

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA HIBRIDIZACIJU SEKTORA TURIZMA TE KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA

Projekt CCI4TOURISM ima za cilj povećanje kapaciteta i utjecaja kulturnog i kreativnog sektora na nekoliko razina. Jedna od važnih je povezivanje s turističkim sektorom i unapređenje turističkih proizvoda/usluga koji zadovoljavaju načela održivosti i razvoja kulturnog i kreativnog turizma. Kako bismo podržali umrežavanje tvrtki koje posluju u ovim sektorima i mogu zajedno implementirati inovativne proizvode/usluge za kulturni turizam, prelazimo na sljedeću fazu projektnih aktivnosti.

Detaljnije

Lov na znanje

Održana završna konferencija projekta Lov na znanje

U nedjelju, 27. ožujka 2022. godine, održana je završna konferencija projekta Lov na znanje.

Detaljnije

6. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport

Održana završna manifestacija projekta SuDjeluj u Benkovcu

Danas 24. ožujka 2022. u Benkovcu je održana 6. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport. Kampanja je jedna u nizu aktivnosti projekta „Sudjeluj – poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Na kampanji je sudjelovalo preko 180 djece koje se družilo kroz različite sportske aktivnosti. Projektni tim je pripremio različite sportske izazove i zadatke za pojedinačno i ekipno sudjelovanje različitih dobnih skupina kako bi promovirali i razvijali socijalnu uključenost koristeći sport kao alat uključujući: vojnički poligon, potezanje konopa, trčanje s loptama. U sklopu kampanje pripremljen je i prigodan obrok za povratak izgubljene energije. Kroz kampanju organizatori su dijelili i multimedijalne priručnike za vježbanje kako bi promovirali sportski način života. Multimedijalni vodič osim u tiskanom obliku dostupan je i u video formatu na www. sudjeluj.com.

Detaljnije

Javna kampanja promicanja sporta kao sredstva za socijalnu inkluziju

Završna manifestacija projekta SuDjeluj 24. ožujka u Benkovcu

Ovim putem vas obavještavamo da se dana 24. ožujka 2022.u športskoj dvorani OŠ Benkovac održava šesta i završna manifestacija – javna kampanja promicanja sporta kao sredstva za socijalnu inkluziju. U sklopu manifestacije održati će se i završna konferencija projekta. Projekt SuDjeluj započeo je u travnju 2020. godine, a završava u travnju 2022.

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

U Španjolskoj održan projektni sastanak u sklopu projekta Digit@l Literacy Portal

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je sastanak projektnih partnera u Huelvi, Španjolska

Detaljnije

RURALNI TURIZAM

Agrrarizam na Anteni Zadar: Iva Bencun, Break a leg!

“Break a leg!” – naziv je boutique agencije koju vode tri žene, a čime se ova agencija bavi tema je novog izdanja emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije. Gošća nam je Iva Bencun, poznato lice kad su u pitanju outdoor aktivnosti, a u novoj nam je emisiji, kao suvlasnica ove agencije, predstavila sve aktivnosti kojima se bave na području marketinga i komunikacija, organizacije događanja i turizma.

Detaljnije

FEEL CROATIA

Agrrarizam na Anteni Zadar: Ivana Surać

Ivana Surać, vlasnica agencije Feel Croatia W.A.Y.S., gošća je novog izdanja emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije. Ivana je poduzetnica koja se na korak u samostalne poduzetničke vode upustila nakon dugogodišnjeg iskustva rada u bankarskom sektoru. S nama je podijelila razloge zbog kojih se odlučila na svoj, vrlo razgranat, biznis, a saznali smo i sve o brojnim djelatnostima kojima se bavi.

Detaljnije

Projekt CUHaCHA

Održan 3. projektni sastanak u sklopu projekta CUHaCHA

Dana 03.03. i 04.03.2022. godine održan je treći projektni sastanak u sklopu projekta "EnhanCing Sustainable ToUrism Development througH Culinary HeritAge - CUHaCHA". Sastanak je održan u Tivtu (Crna Gora).

Detaljnije

UDRUGA PROSPERO

Agrrarizam na Anteni Zadar: Ana Miličić i Tina Antunović

U 18. izdanju emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, ugošćujemo Udrugu Prospero iz Gračaca. Riječ je o neprofitnoj organizaciji kojoj je jedan od ciljeva osnaživanje žena putem samozapošljavanja i stjecanja kontrole nad vlastitim životom. Gošće su nam Ana Miličić, voditeljica projekta, i Tina Antunović, voditeljica marketinga u Udruzi.

Detaljnije