CCI4TOURISM U BIOGRADU

Održan još jedan set uspješnih radionica - AGRRA i projekt CCI4TOURISM

Nakon prvog seta u Benkovcu, u petak, 17. rujna Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizirala je nastavak predviđenih radionica u sklopu projekta CCI4TOURISM financiranog programom Interreg Adrion. Predavanja su se održala u prostoru AGRRA-inog Kulturnog Središta (Creative Hub) u Poduzetničkom Inkubatoru Biograd.

Detaljnije

MLADA USPJEŠNA PODUZETNICA

U ovom izdanju AGRRArizma razgovaramo s Marijom Josić: “Nudim usluge analize mošta i vina, šećera, kiselina, sumpora, PH vrijednosti…”

U prvoj emisiji druge sezone emitiranja Agrrarizma ugostili smo Mariju Josić, vlasnicu Agro Vitisa, obrta za poljoprivredu i usluge – laboratorija za analizu mošta i vina. Ideja o pokretanju vlastitog posla u posljednje dvije godine zapravo se nametala sama po sebi s obzirom na razvoj poljoprivrede, vinarstva te posljednjih godina kada je sve više europskih i državnih strateških dugoročnih ciljeva usmjereno na poljoprivredu. Marija je završila preddiplomski studij Primijenjene ekologije u poljoprivredi u Zadru, a nakon toga diplomski studij na Agronomskom fakultetu u Zagrebu smjer vinogradarstvo i vinarstvo. Samo fakultetsko obrazovanje bilo je predodređeno s obzirom da se njena obitelj bavi poljoprivrednom proizvodnjom te je u poljoprivredi cijelog svog života.

Detaljnije

NASTAVLJAMO S PREDAVANJIMA PO ZADARSKOJ ŽUPANIJI

U sklopu projekta CCI4TOURISM - Novi set radionica već u petak 17. rujna

Nakon uspješnog i zanimljivog prvog seta radionica koji se održao u ponedjeljak, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na novi set predavanja u sklopu projekta CCI4TOURISM. Prvo predavanje je predviđeno u petak,17.09.2021. s početkom u 17 sati, te drugo predavanje istog dana s početkom u 18.30 u Poduzetničkom Inkubatoru Biogradu.

Detaljnije

Budućnost poljoprivrednika je na burzama

Održana Radionica za poduzetnike u sklopu projekta GECO2

U sklopu provedbe projekta, danas 15. rujna 2021. u Biogradu na Moru se održala radionica za poduzetnike „Zeleno tržište i dobrovoljno tržište ugljika – GECO2“. Svrha radionice bila je da se privrednici informiraju o aktivnostima koje proizvode ili smanjuju ispuštanje CO2 u atmosferu te koja je buduća cijena emisije stakleničkih plinova.

Detaljnije

FEMALE ENTREPRENEUR

U Patrasu održan 2. transnacionalni sastanak u sklopu provedbe projekta "Female Entrepreneur"

Drugi transnacionalni sastanak u sklopu projekta Female Entrepreneur na kojem Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA ima ulogu partnera održao se 9. i 10. rujna u Patrasu u Grčkoj. Konačno smo i osobno upoznali naše partnere te uživo razmijenili mišljenja o sljedećim projektnim aktivnostima.

Detaljnije

CCI4TOURISM U BENKOVCU

AGRRA održala prve radionice u sklopu projekta CCI4TOURISM

U ponedjeljak, 13. rujna Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizirala je prve dvije od niza predviđenih radionica u sklopu projekta CCI4TOURISM financiranog programom Interreg Adrion. Predavanja su se održala u prostoru Gradske knjižnice Benkovac.

Detaljnije

NOVE LOKACIJE AGRRA-E

Nakon Benkovca, AGRRA otvara urede u Poličniku i Gračacu

Nakon ureda u Benkovcu, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA 1. listopada otvara dva nova ureda i to ured u Poličniku koji će se nalaziti u modernom poduzetničko-poslovnom prostoru Centra za razvoj i edukaciju na adresi Grabi 26, te ured u Gračacu koji će se nalaziti u prostorijama zgrade Općine na adresi Park sv. Jurja 1.

Detaljnije

AGRRA I PROJEKT GECO2

AGRRA ORGANIZIRA RADIONICU ZA PODUZETNIKE „ZELENO TRŽIŠTE I DOBROVOLJNO TRŽIŠTE UGLJIKA – GECO2“

U sklopu provedbe projekta održat će se radionica za poduzetnike „Zeleno tržište i dobrovoljno tržište ugljika – GECO2“ u srijedu, 15. rujna 2021. godine od 10:00 sati Poduzetnički inkubator, Bukovačka 23, Biograd na Moru

Detaljnije

KULTURNJACI I KREATIVCI U TURIZMU

U sklopu projekta CCI4TOURISM započinje set radionica po Zadarskoj županiji

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA u sklopu projekta CCI4TOURISM započinje s ciklusom predavanja za kulturnjake i kreativce u turizmu. Prva dva predavanja s temama "Trendovi na turističkom tržištu" i "Važnost digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike u turizmu" održati će se već ovog ponedjeljka 13.09.2021. u Gradskoj Knjižnici Benkovac.

Detaljnije

Projekt SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport

Održana Javna kampanja br. 3 u Benkovcu u sklopu projekta SuDjeluj

Dana 04.09.2021. godine u Benkovcu je održana javna kampanja 3. projekta SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport za djecu,mlade i njihove obitelji. Sudionici radionica su sudjelovali u raznim aktivnostima (natjecanje u povlačenju konopa djeca protiv roditelja, natjecanje u skakanju s vrećama, povezima na očima, štafeta itd.)

Detaljnije