PRIČA O ŠINJORINI SMOKVA

U novoj emisiji AGRRArizam ugostili smo Sandru Babac “Šinjorinu Smokvu” i doznali sve o njenim izvrsnim džemovima

Da je krenuti s poslom ponekad uistinu teško, znaju svi koji su svojom voljom ili na nečiji poticaj odlučili biti obrtnici, privatnici ili vlasnici OPG-a. Potonjima je možda i najteže s obzirom na to da iza sebe vrlo često imaju samo svoje dvije ruke i eventualno, ako je priča obiteljska, pomoć svojih najbližih. No i u takvim situacijama vrlo često je AGRRA od velike pomoći.

Detaljnije

DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA U SKLOPU PROJEKTA AktiBiz

Danas 11. lipnja održana je početna konferencija u sklopu projekta AktiBiz s početkom u 11 sati u Gradskoj Knjižnici Zadar. Ovo je 4. po redu projekt AGRRA-e u suradnji s Udrugom "Eko Zadar" u periodu od 6 godina.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

Objavljen prvi newsletter u sklopu projekta AGRICOOPVALUE

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte sve najvažnije novosti i aktualnosti vezane za provođenje projektnih aktivnosti u sklopu projekta AGRICOOPVALUE

Detaljnije

Poljoprivredna škola četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa

AGRRA i ove godine sudjeluje u manifestaciji Njuška Godine i Miss i Mister Azila

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Zadar već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz azila Zadarske šapice i Skloništa Privlaka, za titule Miss i Mister azila. Cilj njihove male Revije je uvijek isti, a to je obratiti pozornost lokalne zajednice na kvalitetnu brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Nažalost, problem nezbrinutih životinja je uvijek prisutan i suradnjom sa Zadarskim šapicama i Skloništem Privlaka nadaju se pronalasku doma za pse bez vlasnika.

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

Održan četvrti projektni sastanak u sklopu projekta Digit@l Literacy Portal

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je sastanak projektnih partnera

Detaljnije

SOCIJALNA INKLUZIJA KROZ SPORT

U sklopu projekta SuDjeluj održana je 1. radionica za osobe starosti 54+

U sklopu projekta SuDjeluj koji potiče socijalnu inkluziju kroz sport, danas održana je 1. radionica za osobe starosti 54+ u Domu za starije i nemoćne osobe Ivan Pavao II u Donjim Biljanima. Pogledajte više na našoj službenoj Facebook stranici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA i službenoj Instagram stranici agrra_zd_rural.

Detaljnije

RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA GECO2

AGRRA pomaže poljoprivrednicima da smanje emisiju CO2

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA trenutno je u provedbi projekta „Green Economy and CO2 - GECO2". GECO2 se pridružuje borbi protiv klimatskih promjena razvijajući nove poljoprivredne i industrijske modele. Cilj projekta je uspostava regionalnih centara za promatranje klimatskih promjena kao i predstavljanje hrvatskim tvrtkama novog dobrovoljnog tržišta ugljika kroz ekonomsku valorizaciju poljoprivrednih praksa.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

Objavljen prvi newsletter u sklopu projekta AGRICOOPVALUE

Detaljnije

Projekt: Centar izvrsnosti Cerovačke špilje – održivo upravljanje prirodnom baštinom i krškim podzemljem

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U RADIONICAMA I NATJEČAJU ZA ODABIR PROMOTIVNIH ARTIKALA I SUVENIRA

Javni poziv za sudjelovanje u radionicama i natječaju za odabir promotivnih artikala i suvenira kojima se pozivaju zainteresirani građani i tvrtke Zadarske i Ličko-senjske županije, i šire da se aktivno uključe u besplatne radionice i na taj način osiguraju nova znanja iz domene osmišljavanja i dizajna promotivnih artikala i suvenira. Konačni cilj ovog javnog poziva je osmisliti nove promotivne artikle i suvenire budućeg Centra izvrsnosti Cerovačke špilje. Čitav proces zamišljen je u formi interaktivnih događaja koji uključuju edukaciju, savjetodavne usluge, pomoć pri kreiranju proizvoda za buduće potrebe suvenirnice Centra izvrsnosti Cerovačke špilje te njihovu standardizaciju, uključujući i ambalažu. Aktivnosti realizira stručni multidisciplinarni tim pod vodstvom stručnjaka za marketing u turizmu, a sačinjen od stručnjaka za marketing s iskustvom u maloprodaji i grafičkog dizajnera.

Detaljnije

AGRRA POTIČE SEKTOR RIBARSTVA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

U današnjoj 8. emisiji AGRRArizam ugostili smo Krstinu Mišlov iz tvrtke Mišlov d.o.o.

Ovotjedno izdanje emisije AGRRArizam govori o velikom uspjehu malih ljudi, govori o priči male otočne obitelji koja već dugi niz godina stvara veliku uspješnu poslovnu priču. Gošća nam je bila Krstina Mišlov iz tvrtke Mišlov d.o.o. koja se bavi ulovom, preradom i veleprodajom plave ribe i proizvoda ribarstva na domaćem i međunarodnom tržištu.

Detaljnije