OSAM GODINA RADA

AGRRA na novoj lokaciji

U srpnju ove godine Agencija za ruralni razvoj zadarske županije - AGRRA obilježava osam godina rada, a to je ujedno i godina u kojoj je AGRRA promijenila poslovnu adresu. Naime, od 1. svibnja uredi Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije nalaze se na novoj lokaciji, na adresi Ivana Mažuranića 28a.

Detaljnije

SUDJELUJ-AGRRA I POTICANJE SOCIJALNE INKLUZIJE KROZ SPORT

U Benkovcu otvoreno vanjsko vježbalište i održana info radionica za osobe starije od 54 godine

Dana 30.travnja je na Trgu hrvatske mladeži, u Benkovcu održana info radionica projekta SuDjeluj na kojem je partner Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije -AGRRA te uključuje poticanje socijalne inkluzije kroz sport za osobe starije od 54 godine. Cilj ove radionice je bio upoznati ciljnu skupinu projekta o radionicama/treninzima koje će se održavati tijekom trajanja projekta.U sklopu projekta dodatno je uređeno i opremljeno vanjsko vježbalište na Trgu hrvatske mladeži u vlasništvu grada Benkovca, za aktivno i slobodno korištenje lokalnoj zajednici kojim se promovira i potiče aktivan život dostupan uvijek i svima za različitu starosnu dob.

Detaljnije

INFO RADIONICA PROJEKTA SuDjeluj

AGRRA potiče socijalnu inkluziju kroz sport

Info radionica projekta SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport za osobe starije od 54 godine održat će se od 17 sati u petak, 30. travnja, na Trgu hrvatske mladeži, u Benkovcu.

Detaljnije

SAVRŠEN SPOJ VINA I MASLINA

Šesto izdanje AGRRArizma o vinima i maslinovom ulju uz Radu Bobanovića iz poljoprivredne zadruge MasVin iz Polače

U današnjem izdanju emisije koju emitiramo u suradnji s AGRRA – Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, ugostili smo Radu Bobanovića iz poljoprivredne zadruge MasVin iz Polače.

Detaljnije

USUSRET RADNOG PAKETA 3

Danas održan 7. Online Koordinacijski Sastanak u sklopu projekta CCI4TOURISM

Dana 15.travnja 2021 održan je 7.Koordinacijski Sastanak partnera u sklopu projekta CCI4TOURISM. Sastanak je održan preko digitalne web platforme ZOOM. Dnevni red sastanka se odnosio na dosadašnje projektne aktivnosti te koordinacija budućih aktivnosti iz Radnog Paketa 3.

Detaljnije

ODRŽAVA SE TRENING TRENERA NA ZOOM-u

GECO2 Seminar za vanjske stručnjake

Projekt GECO2 kreće sa implementacijom projektnih aktivnosti te je upravo u tijeku Trening Trenera u sklopu Seminara za vanjske stručnjake putem digitalne platforme ZOOM. U privitku se nalazi dnevni red treninga na engleskom i hrvatskom jeziku.

Detaljnije

AgriCoopValue NASTAVLJA S AKTIVNOSTIMA

U sklopu projekta AgriCoopValue održan treći online sastanak

Danas je održan treći po redu sastanak u sklopu projekta AgriCoopValue putem digitalne platforme ZOOM. U nastavku pogledajte dnevni red sastanka.

Detaljnije

AGRRA USPJEŠNO NASTAVLJA

AGRRA održala završnu online konferenciju sa 104 sudionika

Prošlog tjedna održana je završna online konferencija za projekt „Apprenticeship Hubs in agro-food sector", financiranog u sklopu programa Erasmus+. U navedenom projektu Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije-AGRRA djelovala kao nositelj samog projekta.

Detaljnije

AGRRA OTVORILA HUB ZA KREATIVNE I KULTURNE INDUSTRIJE U PODUZETNIČKOM INKUBATORU BIOGRAD

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije svečano otvorila Centar za kreativne i kulturne industrije u Biogradu

U petak 26. ožujka, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA svečano je otvorila Centar za kreativne industrije u Poduzetničkom inkubatoru u Biogradu, a u sklopu projekta CCI4TOURISM, financiranog u sklopu programa Interreg Adrion.

Detaljnije

OBJAVLJEN POZIV ZA IDEJE ZA TVRTKE KOJE DJELUJU U PODRUČJU KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA

AGRRA objavila javni poziv za poslovne ideje u sklopu projekta CCI4TOURISM

U sklopu ovog javnog poziva unutar projekta CCI4TOURISM, AGRRA poziva nove i start-up tvrtke koje djeluju u području kulturnih i kreativnih industrija na predaju poslovne ideje koja odgovara na glavnu temu projekta: Kako tvrtke iz područja kulturne i kreativne industrije mogu doprinijeti inovativnom turističkom proizvodu i formulaciji nove strategije održivog turizma?

Detaljnije