Budućnost poljoprivrednika je na burzama

Održana Radionica za poduzetnike u sklopu projekta GECO2

U sklopu provedbe projekta, danas 15. rujna 2021. u Biogradu na Moru se održala radionica za poduzetnike „Zeleno tržište i dobrovoljno tržište ugljika – GECO2“. Svrha radionice bila je da se privrednici informiraju o aktivnostima koje proizvode ili smanjuju ispuštanje CO2 u atmosferu te koja je buduća cijena emisije stakleničkih plinova.

Detaljnije

FEMALE ENTREPRENEUR

U Patrasu održan 2. transnacionalni sastanak u sklopu provedbe projekta "Female Entrepreneur"

Drugi transnacionalni sastanak u sklopu projekta Female Entrepreneur na kojem Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA ima ulogu partnera održao se 9. i 10. rujna u Patrasu u Grčkoj. Konačno smo i osobno upoznali naše partnere te uživo razmijenili mišljenja o sljedećim projektnim aktivnostima.

Detaljnije

CCI4TOURISM U BENKOVCU

AGRRA održala prve radionice u sklopu projekta CCI4TOURISM

U ponedjeljak, 13. rujna Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizirala je prve dvije od niza predviđenih radionica u sklopu projekta CCI4TOURISM financiranog programom Interreg Adrion. Predavanja su se održala u prostoru Gradske knjižnice Benkovac.

Detaljnije

NOVE LOKACIJE AGRRA-E

Nakon Benkovca, AGRRA otvara urede u Poličniku i Gračacu

Nakon ureda u Benkovcu, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA 1. listopada otvara dva nova ureda i to ured u Poličniku koji će se nalaziti u modernom poduzetničko-poslovnom prostoru Centra za razvoj i edukaciju na adresi Grabi 26, te ured u Gračacu koji će se nalaziti u prostorijama zgrade Općine na adresi Park sv. Jurja 1.

Detaljnije

AGRRA I PROJEKT GECO2

AGRRA ORGANIZIRA RADIONICU ZA PODUZETNIKE „ZELENO TRŽIŠTE I DOBROVOLJNO TRŽIŠTE UGLJIKA – GECO2“

U sklopu provedbe projekta održat će se radionica za poduzetnike „Zeleno tržište i dobrovoljno tržište ugljika – GECO2“ u srijedu, 15. rujna 2021. godine od 10:00 sati Poduzetnički inkubator, Bukovačka 23, Biograd na Moru

Detaljnije

KULTURNJACI I KREATIVCI U TURIZMU

U sklopu projekta CCI4TOURISM započinje set radionica po Zadarskoj županiji

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA u sklopu projekta CCI4TOURISM započinje s ciklusom predavanja za kulturnjake i kreativce u turizmu. Prva dva predavanja s temama "Trendovi na turističkom tržištu" i "Važnost digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike u turizmu" održati će se već ovog ponedjeljka 13.09.2021. u Gradskoj Knjižnici Benkovac.

Detaljnije

Projekt SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport

Održana Javna kampanja br. 3 u Benkovcu u sklopu projekta SuDjeluj

Dana 04.09.2021. godine u Benkovcu je održana javna kampanja 3. projekta SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport za djecu,mlade i njihove obitelji. Sudionici radionica su sudjelovali u raznim aktivnostima (natjecanje u povlačenju konopa djeca protiv roditelja, natjecanje u skakanju s vrećama, povezima na očima, štafeta itd.)

Detaljnije

ODRŽIVA TEKSTILNA INDUSTRIJA

U posljednjem ovosezonskom AGRRArizmu razgovarali smo o dizajnu s dizajnericom Klarom Ivanović

Nešto drugačije izdanje AGRRArizma mogli ste poslušati u posljednjem ovosezonskom izdanju prije ljetne stanke. Razgovarali smo s jednom zanimljivom i nadasve kreativnom gošćom. Klara Ivanović dizajnerica je koja u svom poslovanju slijedi načela etičke i održive mode. Bilo da se radi o personaliziranim bluzama s porukom, jastučnicama s uzorkom flore ili haljinama ukrašenim vlastoručnim crtežima ptica možete biti sigurni da u rukama imate unikatan i kvalitetan proizvod.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

U sklopu projekta AgriCoopValue održan peti projektni online sastanak

Danas je održan peti po redu sastanak u sklopu projekta AgriCoopValue putem digitalne platforme ZOOM. U nastavku pogledajte dnevni red sastanka.

Detaljnije

JAVNI POZIV za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2021. godinu za MJERE 6 i 7 te za MJERE 1, 2, 3 i 8

Aktivni natječaji Zadarske županije

Dana 7. srpnja 2021, na službenim stranicama Zadarske županije objavljen je JAVNI POZIV za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2021. godinu za MJERE 6 i 7 te JAVNI POZIV za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2021. godinu za MJERE 1, 2, 3 i 8

Detaljnije