AGRRArizam

Od petka 22.1.2021 na Anteni – AGRRArizam, emisija o projektima županijske razvojne agencije

U petak 22.01.2021.započelo je prvo izdanje emisije AGRRArizam, projekta realiziranog u suradnji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije i Antene Zadar.

Detaljnije

AGRRA GRADI CENTAR

Budućnost poljoprivrede u plasteničkoj proizvodnji

Ozbiljna poljoprivredna proizvodnja je postala gotovo nezamisliva bez plasteničke proizvodnje te je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA prepoznala njezinu važnost i pokrenula jedinstveni projekt izgradnje Poljoprivredno-edukacijskog centra u Zemuniku Donjem. Važno je napomenuti da ovaj projekt kao takav ne postoji u Republici Hrvatskoj.

Detaljnije

Potpora za tip operacije 4.4.1

Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za tip operacije 4.4.1 – Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša

S obzirom na stanje uzrokovano pandemijom COVID-19 kao i situacije na područjima pogođenim potresom, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjenu Natječaja za provedbu Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“ iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Detaljnije

"GLAMs going digital" u sklopu ADRINETBOOK projekta

"GLAMs going digital"

Prvi ciklus programa obuke za digitalizaciju - GLAMs going digital - započet će 25. siječnja 2021. godine.

Detaljnije

Objavljen natječaj za tip operacije 4.1.1.

Natječaj za tip operacije 4.1.1 Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku

Dana 31.12.2020. godine objavljen je Natječaj za tip operacije 4.1.1.Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Održana završna konferencija projekta SKILLS+

U srijedu, 2. prosinca 2020. godine, održana je završna konferencija projekta SKILLS+

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Završna konferencija projekta SKILLS+

2. prosinca 2020. godine, od 9:30 h, održat će se završna konferencija projekta SKILLS+

Detaljnije

U Benkovcu održan međusektorski okrugli stol s temom Uloga neformalnog obrazovanja u poboljšanju radnih kompetencija kod radnika

Radnicima uz stručna znanja sve potrebnije i radionice socijalnih vještina

Dana 19. studenog 2020. godine u prostorijama gradske knjižnice u Benkovcu održan je tematski okrugli stol pod temom Uloga neformalnog obrazovanja u poboljšanju radnih kompetencija kod radnika.

Detaljnije

Drugi sastanak Nadzornog odbora Adrinetbook-a uspješno je održan 3. studenog 2020.

ADRINETBOOK projekt, sufinanciran iz INTERREG ADRION 2014.-2020. programa, ima za cilj promociju, valorizaciju i zaštitu kulturne baštine na Jadransko-jonskom području i usredotočuje se na razvoj virtualnih zbirki kroz procese digitalizacije kao važan doprinos očuvanju kulturne baštine na održiv i moderan način.

Detaljnije

On 3rd November 2020 the second SC of the ADRINETBOOK project was successfully held online

Adrinetbook second SC was successfully held on 3rd November 2020

The Adrinetbook project, financed by INTERREG ADRION PROGRAMM 2014/2020, aims at promoting, valorizing and protecting cultural heritage in the Adriatic-Ionian area and focuses on the development of virtual collections through digitization processes as an important contribution to the preservation of cultural heritage in a sustainable and modern way.

Detaljnije