ZA GOSPODARSKI RAST

Lovstvo i put do znanja - projekt Lov na Znanje

Projekt »Lov na znanje«, koji je u provedbi na području grada Benkovca, jedinstveni je projekt koji kroz provedbu programa neformalnog obrazovanja, razvojem nove profesionalne figure po načelu cjeloživotnog učenja te razvojem specifičnih stručnih znanja i socijalno interpersonalnih vještina kroz provedbu »po mjeri« izrađenih programa, stvara pozitivan poduzetnički okvir te ima za cilj povećati zapošljivost 25 osoba s područja grada Benkovca kao i razvoj ostalih gospodarskih dionika kroz selektivne oblike turizma. Sa zanimljivostima ovog projekta upoznali su nas voditeljica projekta Ivana Mamić i savjetnik za lovstvo i zaštitu okoliša Senad Salihović iz Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA-e.

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

Digit@l Literacy Portal web stranica projekta

Dobrodošli na službenu web stranicu projekta Digit@l Literacy Portal

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta Digit@l Literacy Portal

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je prvi projektni sastanak

Detaljnije

Centar dr. Rudolfa Steinera posjetili su predstavnici AGRRA-e Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije

Centar dr. Rudolfa Steinera u četvrtak 4. veljače 2021. godine posjetili su predstavnici AGRRA-e Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, ravnatelj agencije Vladimir Kovačević, savjetnik za međusektorsku suradnju Matej Mikulić i Senad Salihović, savjetnik u agenciji. Tom prilikom posjetili su i rodnu kuću dr. Steinera.

Detaljnije

SKILLS+

KRAJ PROVEDBE PROJEKTA

SKILLS+ je projekt međuregionalne suradnje s ciljem poboljšanja konkurentnosti malih i srednjih poduzeća koji je započeo s provedbom 1. travnja 2016. godine i traje do 31. ožujka 2021 godine

Detaljnije

REALIZIRA SE ZAJEDNIČKI PROJEKT ZADARSKE I VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

CENTAR ZA MESO AGRRA obavila testnu proizvodnju šokola

Prvi su proizvodi već gotovi te će se za nekoliko mjeseci vidjeti krajnji rezultat, odnosno kvaliteta svih proizvoda dogovorenih u suradnji dviju županija s ciljem njihova plasiranja i na inozemno tržište

Detaljnije

Govorimo o projektu #nauči #primjeni #promijeni

AGRRArizam danas od 11:17 u programu Antene

Detaljnije

AGRRArizam

Od petka 22.1.2021 na Anteni – AGRRArizam, emisija o projektima županijske razvojne agencije

U petak 22.01.2021.započelo je prvo izdanje emisije AGRRArizam, projekta realiziranog u suradnji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije i Antene Zadar.

Detaljnije

AGRRA GRADI CENTAR

Budućnost poljoprivrede u plasteničkoj proizvodnji

Ozbiljna poljoprivredna proizvodnja je postala gotovo nezamisliva bez plasteničke proizvodnje te je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA prepoznala njezinu važnost i pokrenula jedinstveni projekt izgradnje Poljoprivredno-edukacijskog centra u Zemuniku Donjem. Važno je napomenuti da ovaj projekt kao takav ne postoji u Republici Hrvatskoj.

Detaljnije

Potpora za tip operacije 4.4.1

Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za tip operacije 4.4.1 – Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša

S obzirom na stanje uzrokovano pandemijom COVID-19 kao i situacije na područjima pogođenim potresom, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjenu Natječaja za provedbu Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“ iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Detaljnije