Projekt: Centar izvrsnosti Cerovačke špilje – održivo upravljanje prirodnom baštinom i krškim podzemljem

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U RADIONICAMA I NATJEČAJU ZA ODABIR PROMOTIVNIH ARTIKALA I SUVENIRA

Javni poziv za sudjelovanje u radionicama i natječaju za odabir promotivnih artikala i suvenira kojima se pozivaju zainteresirani građani i tvrtke Zadarske i Ličko-senjske županije, i šire da se aktivno uključe u besplatne radionice i na taj način osiguraju nova znanja iz domene osmišljavanja i dizajna promotivnih artikala i suvenira. Konačni cilj ovog javnog poziva je osmisliti nove promotivne artikle i suvenire budućeg Centra izvrsnosti Cerovačke špilje. Čitav proces zamišljen je u formi interaktivnih događaja koji uključuju edukaciju, savjetodavne usluge, pomoć pri kreiranju proizvoda za buduće potrebe suvenirnice Centra izvrsnosti Cerovačke špilje te njihovu standardizaciju, uključujući i ambalažu. Aktivnosti realizira stručni multidisciplinarni tim pod vodstvom stručnjaka za marketing u turizmu, a sačinjen od stručnjaka za marketing s iskustvom u maloprodaji i grafičkog dizajnera.

Detaljnije

AGRRA POTIČE SEKTOR RIBARSTVA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

U današnjoj 8. emisiji AGRRArizam ugostili smo Krstinu Mišlov iz tvrtke Mišlov d.o.o.

Ovotjedno izdanje emisije AGRRArizam govori o velikom uspjehu malih ljudi, govori o priči male otočne obitelji koja već dugi niz godina stvara veliku uspješnu poslovnu priču. Gošća nam je bila Krstina Mišlov iz tvrtke Mišlov d.o.o. koja se bavi ulovom, preradom i veleprodajom plave ribe i proizvoda ribarstva na domaćem i međunarodnom tržištu.

Detaljnije

OSAM GODINA RADA

AGRRA na novoj lokaciji

U srpnju ove godine Agencija za ruralni razvoj zadarske županije - AGRRA obilježava osam godina rada, a to je ujedno i godina u kojoj je AGRRA promijenila poslovnu adresu. Naime, od 1. svibnja uredi Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije nalaze se na novoj lokaciji, na adresi Ivana Mažuranića 28a.

Detaljnije

SUDJELUJ-AGRRA I POTICANJE SOCIJALNE INKLUZIJE KROZ SPORT

U Benkovcu otvoreno vanjsko vježbalište i održana info radionica za osobe starije od 54 godine

Dana 30.travnja je na Trgu hrvatske mladeži, u Benkovcu održana info radionica projekta SuDjeluj na kojem je partner Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije -AGRRA te uključuje poticanje socijalne inkluzije kroz sport za osobe starije od 54 godine. Cilj ove radionice je bio upoznati ciljnu skupinu projekta o radionicama/treninzima koje će se održavati tijekom trajanja projekta.U sklopu projekta dodatno je uređeno i opremljeno vanjsko vježbalište na Trgu hrvatske mladeži u vlasništvu grada Benkovca, za aktivno i slobodno korištenje lokalnoj zajednici kojim se promovira i potiče aktivan život dostupan uvijek i svima za različitu starosnu dob.

Detaljnije

AGRRA DONOSI JOŠ JEDAN PRIMJER DOBRE PRAKSE

U 7. emisiji AGRRArizam razgovarali smo s Hrvojem Butić iz Butić Pršuta

Pršut. Omiljena delicija mnogih. I to ne samo u našim krajevima već diljem Hrvatske i svijeta. No ipak, postoji cijeli niz trikova zanata u samo proizvodnji, čuvanju, sušenju, odabiru komada mesa…

Detaljnije