AgriCoopValue NASTAVLJA S AKTIVNOSTIMA

U sklopu projekta AgriCoopValue održan treći online sastanak

Danas je održan treći po redu sastanak u sklopu projekta AgriCoopValue putem digitalne platforme ZOOM. U nastavku pogledajte dnevni red sastanka.

Detaljnije

AGRRA USPJEŠNO NASTAVLJA

AGRRA održala završnu online konferenciju sa 104 sudionika

Prošlog tjedna održana je završna online konferencija za projekt „Apprenticeship Hubs in agro-food sector", financiranog u sklopu programa Erasmus+. U navedenom projektu Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije-AGRRA djelovala kao nositelj samog projekta.

Detaljnije

AGRRA OTVORILA HUB ZA KREATIVNE I KULTURNE INDUSTRIJE U PODUZETNIČKOM INKUBATORU BIOGRAD

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije svečano otvorila Centar za kreativne i kulturne industrije u Biogradu

U petak 26. ožujka, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA svečano je otvorila Centar za kreativne industrije u Poduzetničkom inkubatoru u Biogradu, a u sklopu projekta CCI4TOURISM, financiranog u sklopu programa Interreg Adrion.

Detaljnije

OBJAVLJEN POZIV ZA IDEJE ZA TVRTKE KOJE DJELUJU U PODRUČJU KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA

AGRRA objavila javni poziv za poslovne ideje u sklopu projekta CCI4TOURISM

U sklopu ovog javnog poziva unutar projekta CCI4TOURISM, AGRRA poziva nove i start-up tvrtke koje djeluju u području kulturnih i kreativnih industrija na predaju poslovne ideje koja odgovara na glavnu temu projekta: Kako tvrtke iz područja kulturne i kreativne industrije mogu doprinijeti inovativnom turističkom proizvodu i formulaciji nove strategije održivog turizma?

Detaljnije

AGRRA PODRŽAVA RAZVOJ PČELARSTVA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

U emisiji AGRRArizam gostovala Sanja Marinović; Doznajte sve o proizvodnji meda, vrstama, zaštiti…

U petoj ovosezonskoj emisiji AGRRArizam koja je pod pokroviteljstvom Agencije za ruralni razvoj Zadarske Županije AGRRA-om bavili smo se tematikom pčelarstva i proizvodnje meda.

Detaljnije

SUTRA PREDSTAVLJANJE PROJEKTNIH AKTIVNOSTI I REZULTATA

Završna konferencija za projekt Apprenticeship Hubs in agro-food sector

Završna konferencija projekta Apprenticeship HUBs in agro-food sector (2018-1-HR01-KA202-047505) financiranog u sklopu programa Erasmus+ održati će se u četvrtak, 25.ožujka 2021. godine u 10:00 sati putem Teams aplikacije. Na konferenciji će biti predstavljene projektne aktivnosti i ostvareni rezultati u sklopu projekta.

Detaljnije

OTVARA SE CENTAR ZA KREATIVNE INDUSTRIJE VRIJEDAN 1.580.00 EURA

AGRRA dovršila vrijedan projekt za razvoj turizma-idućeg tjedna u Biogradu

U Biogradu se idućeg tjedna otvara Centar za kreativne industrije kao rezultat projekta županijske Agencije za ruralni razvoj-AGRRA. Centar se otvara u prostorima Poduzetničkog inkubatora, a financiran je u sklopu programa Interreg Adrion započetog 2020.godine.

Detaljnije

AGRRA PARTNER NA PROJEKTU ZA RAZVOJ DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA AktiBiz

Ministar Aladrović sutra u Zadru uručuje osam ugovora

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luka Bogdan sutra će u Zadru svečano uručiti osam ugovora u sklopu Poziva „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika - faza I." ukupne vrijednosti gotovo 10 milijuna kuna. Odluka o financiranju projekata donesena je u prošlog mjeseca, a među osam onih koji će se sutra ugovoriti u Zadru su i dva s područja Zadarske županije.

Detaljnije

Digit@l Literacy Portal

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je sastanak projektnih partnera

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je sastanak projektnih partnera

Detaljnije

JEDINSTVEN PROJEKT AGRRA-E

AGRRA potiče i povećava inicijativu kod Žena poduzetnica

U današnjem vremenu mnoge se manjine, skupine ili sektori društva suočavaju s različitim i specifičnim izazovima, što je posebno izraženo kod žena. Žene se bore pronaći nove načine za usklađivanje poslovnog i privatnog života kako bi započele vlastitu profesionalnu karijeru i pokrenule svoje poslove. Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA prepoznala je ovaj problem s kojim se suočavaju i žene na našem području te kao jedan od projektnih partnera sudjeluje u provedbi jedinstvenog projekta „Žena Poduzetnica" (eng. Female Entrepreneur) koji potiče povećanje stručnosti žena u kulturnom i kreativnom sektoru te će ženama u nepovoljnom položaju - onima koje žive u ruralnim područjima, ekonomski ugroženima, dugotrajno nezaposlenima i slično - pružiti atraktivne mogućnosti učenja putem digitalnih alata, podršku u stjecanju vještina i poduzetničkih kompetencija te osigurati i održati njihovo sudjelovanje na tržištu rada.

Detaljnije