Predstavljanje ERASMUS+ projekata Cities Go Climate Neutral, BioIslands,Green to Blue

AGRRA predstavila ključne rezultate ERASMUS+ projekata za razvoj Zadarske županije

AGRRA u svome radu potiče inovativnost, suradnju, sinergiju i cjeloživotno učenje te sukladno tome prijavljuje i projekte financirane iz Erasmus+ programa. Dobar primjer su projekti koji su predstavljeni u Centru za razvoj i edukaciju u Poličniku, u utorak, 28.02.2024. na zajedničkom diseminacijskom događaju.

Detaljnije

Predstavljanje 2. Poziva na Dostavu Projektnih Prijedloga i Poziva za Male Projekte (SMF) u Sklopu Interreg Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027.

AGENCIJA ZA RURALNI RAZVOJ ZADARSKE ŽUPANIJE KAO PRIMJER DOBRE PRAKSE

Danas 4. prosinca Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije organiziralo je informativnu radionicu posvećenu Interreg Programu transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. održan u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Cilj radionice bio je potencijalne prijavitelje upoznati sa sadržajem Programa, kako bi se pravovremeno pripremili za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Detaljnije

ERASMUS+ Agrismart

Održan posljednji projektni sastanak u sklopu projekta Agrismart

U sklopu projekta Agrismart, financiranog iz Erasmus+ programa, 08. i 09. studenog 2023. godine održan je peti i ujedno posljednji projektni sastanak u Braili, Rumunjska.

Detaljnije

AGRI Smart

Održan Multiplier event u sklopu projekta AGRI Smart

Održan je Multiplier event projekta AGRI smart. Sam događaj se održao u prostorijama Gradske knjižnice u Benkovcu. Događaju je prisustvovalo 35 sudionika sa područja grada Benkovca i okolice.

Detaljnije

Program je imao za cilj uvesti inovativne mjere za praćenje i nadoknađivanje emisija CO2 kroz učinkovitu prekograničnu suradnju u nacionalnu provedbu.

GECO2 NAJBOLJI EU PROJEKT DOPRINOSA ZNANOSTI I INOVACIJAMA

Hrvatski projektni konzorcij sastavljen od Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, Dubrovačko-neretvanske županije i Javne ustanove Rera SD za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s talijanskom Regionalnom agencijom za prevenciju, okoliš i energiju Emilia Romagna (ARPEAE) proveo je projekt Green Economy - GECO2 u sklopu programa INTERREG V-A CBC Italija-Hrvatska 2014. - 2020. u području Sigurnosti i otpornosti. Projekt se provodio od 01.01.2019. do 31.05.2022.

Detaljnije