Nova internet platforma Ministarstva poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede poziva Vas da se pridružite nacionalnoj internet tržnici

Tržnica.hr je internet platforma Ministarstva poljoprivrede nastala odlukom Vlade Republike Hrvatske, u cilju pomoći hrvatskim poljoprivrednicima u izvanrednim okolnostima nastalima širenjem pandemije COVID-19. Nacionalna internet tržnica (NIT) omogućit će prodaju domaćih proizvoda s njiva, farmi i ribarica iz cijele Hrvatske.

Detaljnije

Poništava se Natječaj za provedbu Podmjere 6.4.

Poništen natječaj za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima

Poništava se Natječaj za provedbu Podmjere 6.4. »Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti«

Detaljnije

Privremeni okvir za mjere državne potpore u svrhu podrške gospodarstvu u aktualnoj pandemiji COVID–19

30 milijuna kuna za ribarstvo i akvakulturu

Kako je ranije objavljeno, Europska komisija usvojila je Privremeni okvir za mjere državne potpore u svrhu podrške gospodarstvu u aktualnoj pandemiji COVID–19, kojom se omogućuje dodjela privremene pomoći gospodarskim subjektima pogođenim ovom krizom.

Detaljnije

Postani promjena koju želiš

#nauči#primijeni#promijeni

Na mladima svijet ostaje. Još jedna potvrda izreke dolazi nam iz Benkovca. Udruga studenta Bukovice i Kotara je s AGRRA-om Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije i Udrugom za djecu, mlade i obitelj "Mali koraci" Benkovac, dobila EU sredstva za projekt #nauči#primijeni#promijeni

Detaljnije

Pjevanjem, sviranjem i plesom do EU sredstava

EU sredstva za nematerijalnu baštinu benkovačkog kraja

Dok smo kao globalno društvo suočeni s bremenitim izazovima, ostaju nam i oni koje susrećemo u svojim sredinama. Svjedoci smo vremena kad međugeneracijski jaz postaje sve veći čak i u ruralnim sredinama

Detaljnije

ECOWAVES

Projekt ECOWAVES započeo s provedbom

Projekt ECOWAVES, punog naziva ‘’Enhance the capacity in transnationally tackling environmental vulnerability, fragmentation, and the safeguarding of ecosystem services in the Adriatic-Ionian area’’, odobren u sklopu drugog poziva na dostavu projektnih ideja programa Interreg ADRION, započeo je s provedbom 1. ožujka 2020. godine.

Detaljnije

Nastavak provedbe projekta Perma-Horti– Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Virtualne edukacije iz ekološke poljoprivredne proizvodnje

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA-om, nastavlja provedbu projektnih aktivnosti u sklopu projekta Perma – Horti - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu koje su prilagođene s obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa.

Detaljnije

Obavijest o ponovnom otvaranju Seljačke tržnice

Seljačka tržnica Zadarske županije opet s vama

Teško je bilo povjerovati da ćemo adventske kućice vidjeti u Zadru i za Uskrs. Ali svjetska kriza uzrokovanom SARS-CoV-2 (korona virus) proizvela je i čudnije pojave.

Detaljnije

Sport kao sredstvo uključivanja u društvo

Novi projekt na području Grada Benkovca- SuDjeluj

Kako kroz EU fondove i projekte doći u bolju fizičku spremu, ali i povezati se ljudima iz svoje sredine pokazuju nam Društvo sportske rekreacije "Talent", Hrvački klub Zadar i AGRRA - Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije.

Detaljnije

Produženje rokova za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje za pčelarsku godinu 2020.

Obavijest pčelarima

Pčelarima produženi rokovi podnošenja zahtjeva za sufinanciranje

Detaljnije