Zahtjev za izdavanje Propusnica i dalje se podnosi putem linka www.savjetodavna.hr/propusnice

Novosti vezane za izdavanje propusnica

Službenici Ministarstva poljoprivrede zaprimaju Zahtjeve putem e-maila, telefona ili preko web forme www.savjetodavna.hr/propusnice. Propusnice se i dalje mogu dobiti elektronskim putem (putem elektronske pošte te aplikacija Viber i WhatsApp) ili preuzeti u područnim uredima Ministarstva poljoprivrede.

Detaljnije

Međusektorska suradnja kao model za borbu s gospodarskom krizom

AGRRA i Montmetal d.o.o. zajednički do EU sredstava za CNC tehnologiju

Kako suradnja između javnog i privatnog sektora može polučiti sjajne rezultati pokazuje nam primjer projekta tvrtke Montmetal d.o.o i Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-e

Detaljnije

Perma – Horti – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Uspostavljen Klub za zapošljavanje u sklopu projekta Perma – Horti – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

U sklopu projekta Perma – Horti – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu uspostavljen je Klub za zapošljavanje.

Detaljnije

Ministarstvo poljoprivrede nastavlja s dopunom i realizacijom mjera pomoći poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu uslijed okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID-19.

Nove mjere pomoći poljoprivrednicima

Radi ublažavanja negativnih posljedica pandemije na poljoprivredu i gospodarstvo u cjelini, Vlada Republike Hrvatske kontinuirano donosi mjere pomoći građanima, u ovom slučaju poljoprivrednicima, prvenstveno usmjerenih na očuvanju likvidnosti, zaposlenosti i sigurnosti prehrambenog lanca, u skladu s potrebama na terenu.

Detaljnije

Ministarstvo poljoprivrede i dalje izdaje propusnice

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA - Izdavanje propusnica

Temeljem ispunjenog zahtjeva, Ministarstvo poljoprivrede i dalje izdaje propusnice po dosadašnjem principu

Detaljnije

Podsjećamo na aktualne mjere na području ruralnog razvoja

Mjera 4.1.3., mjera 4.2.1., mjera 4.2.2. i mjera 5.2.1.

Donosimo vam opis trenutno otvorenih mjera na području ruralnog razvoja

Detaljnije

U sklopu projekta „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ u planu je bilo do 13.4. 2020. u Stankovcima održati edukaciju pod nazivom „A sad na posao“.

Online i telefonska edukacija „A sad na posao“: Kako otvoriti OPG, obrt, j.d.o.o. ili udrugu i javno se predstaviti

Zbog novonastale situacije s koronavirsom, umjesto održavanja edukacije okupljanjem na jednom mjestu, odlučili smo se za radionicu uz pomoć elektroničke i telefonske komunikacije.

Detaljnije

Projekt SKILLS+

Nakon četiri godine, projekt SKILLS+ ušao u zadnju godinu provedbe

Projekt SKILLS+ sufinanciran iz programa Interreg Europe, započeo je s provedbom 01. travnja 2016. godine, što bi značilo da ulazimo u zadnju godinu trajanja i provedbe projektnih aktivnosti

Detaljnije

Radionica osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz područja ruralnog razvoja

Online i telefonska Radionica osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz PRR-a za područje općine Pakoštane

U sklopu projekta „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ u planu je bilo do 13.4. 2020. u Pakoštanima održati Radionicu osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz područja ruralnog razvoja.

Detaljnije

Adrion Cultural Heritage Collections Network - ADRINETBOOK

Započela provedba projekta ADRINETBOOK

Početkom ožujka započela je implementacija projekta Adrion Cultural Heritage Collections Network - ADRINETBOOK, odobrenog u sklopu Drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga u srpnju 2018. godine.

Detaljnije