Nastavak provedbe projekta Perma-Horti– Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Virtualne edukacije iz ekološke poljoprivredne proizvodnje

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA-om, nastavlja provedbu projektnih aktivnosti u sklopu projekta Perma – Horti - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu koje su prilagođene s obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa.

Detaljnije

Obavijest o ponovnom otvaranju Seljačke tržnice

Seljačka tržnica Zadarske županije opet s vama

Teško je bilo povjerovati da ćemo adventske kućice vidjeti u Zadru i za Uskrs. Ali svjetska kriza uzrokovanom SARS-CoV-2 (korona virus) proizvela je i čudnije pojave.

Detaljnije

Sport kao sredstvo uključivanja u društvo

Novi projekt na području Grada Benkovca- SuDjeluj

Kako kroz EU fondove i projekte doći u bolju fizičku spremu, ali i povezati se ljudima iz svoje sredine pokazuju nam Društvo sportske rekreacije "Talent", Hrvački klub Zadar i AGRRA - Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije.

Detaljnije

Produženje rokova za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje za pčelarsku godinu 2020.

Obavijest pčelarima

Pčelarima produženi rokovi podnošenja zahtjeva za sufinanciranje

Detaljnije

Provedba tipa operacije 6.4.1. »Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima«

Objavljen natječaj za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima vrijedan 120 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 6. travnja 2020. Natječaj za provedbu Podmjere 6.4. »Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti«

Detaljnije

U Benkovcu se love EU sredstva

Projekt „Lov na znanje“

Svi izazovi koji se pojavljuju pred određenim društvom nanovo dokazuju da je ulaganje u ljudske kapacitete ono najznačajnije i najbitnije te ono koje čini razliku između uspjeha i neuspjeha

Detaljnije

Produžen rok za podnošenje prijava

Objavljen natječaj za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 31.ožujka 2020. natječaj za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda, iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2019. – 2023.

Detaljnije

Zahtjev za izdavanje Propusnica i dalje se podnosi putem linka www.savjetodavna.hr/propusnice

Novosti vezane za izdavanje propusnica

Službenici Ministarstva poljoprivrede zaprimaju Zahtjeve putem e-maila, telefona ili preko web forme www.savjetodavna.hr/propusnice. Propusnice se i dalje mogu dobiti elektronskim putem (putem elektronske pošte te aplikacija Viber i WhatsApp) ili preuzeti u područnim uredima Ministarstva poljoprivrede.

Detaljnije

Međusektorska suradnja kao model za borbu s gospodarskom krizom

AGRRA i Montmetal d.o.o. zajednički do EU sredstava za CNC tehnologiju

Kako suradnja između javnog i privatnog sektora može polučiti sjajne rezultati pokazuje nam primjer projekta tvrtke Montmetal d.o.o i Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-e

Detaljnije

Perma – Horti – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Uspostavljen Klub za zapošljavanje u sklopu projekta Perma – Horti – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

U sklopu projekta Perma – Horti – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu uspostavljen je Klub za zapošljavanje.

Detaljnije