Edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“ u Stankovcima 27. i 28. svibnja, prijavite se!

Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Stankovcima

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Stankovcima će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u ponedjeljak 27. i utorak 28 . svibnja 2019. s početkom u 18 sati.

Detaljnije

U sklopu 1. Poziva programa ERASMUS+, aktivnosti KA1 – KA105 – Mobilnosti za mlade, odobren je projekt „Gaming techniques for Youth Workers“

Gaming techniques for Youth Workers

U sklopu projekta održati će se radionica za osobe koje rade s mladima. Od ukupno 9 zemalja, po 3 predstavnika svake zemlje (ukupno 27 osoba) sudjelovati će na sedmodnevnom tečaju / radionici u Beču u Austriji, i to u periodu od 04. – 11. studenog 2019.

Detaljnije

AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima

Radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“ u Pakoštanima 20.5. – prijave u tijeku

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce.

Detaljnije

„PREPOZNAVANJEM RESURSA I POTREBA ZAJEDNICE U RURALNOM PODRUČJU DO OSMIŠLJAVANJA VLASTITOG POSLA“

U Polači radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“, 7. 5.2019., prijave u tijeku

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Polači će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce, a održat će se u utorak, 7. svibnja 2019. s početkom u 10:00 h u općinskoj vijećnici Općine Polača, Polača 231/A.

Detaljnije

LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III

Znanjem do zaposlenja

U sklopu projekta "Znanjem do zaposlenja" iz programa „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza lll“ udruga „Prospero“ iz Gračaca traži dugotrajno nezaposlene osobe

Detaljnije

Izazovi Velebita

U NP Paklenica održan znanstveno-stručni skup "Izazovi Velebita"

„Izazovi Velebita” - utjecaji i potencijali turizma na lokalni razvoj, naziv je znanstveno – stručnog skupa održanog 28. ožujka u Nacionalnom parku Paklenica.

Detaljnije

PERMA – HORTI – „Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu“

Održana prva info radionica za nezaposlene u sklopu projekta PERMA – HORTI – „Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu“

Prva info radionica u sklopu projekta PERMA – HORTI – „Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu“, održana je 28. ožujka 2019. godine u Biogradu na Moru. Domaćin info radionice bila je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA koja je u ulozi partnera u projektu.

Detaljnije

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma

Prijavite se na radionicu "Izvori financiranja“

U Starigradu Paklenici 05. travnja 2019. godine održat će se predavanje "Izvori financiranja“ za projekte dionika iz javnog, privatnog i civilnog sektora. Prijavite se!

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Nove mogućnosti za poduzetnike koji posluju na području Zadarske županije

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA će uskoro započeti s provedbom edukativnih radionica koje su namijenjene malim i srednjim poduzećima koja posluju na ruralnom području Zadarske županije.

Detaljnije

„Izrada poslovnih planova za prijave na mjere iz Programa ruralnog razvoja“

Besplatna edukacija za izradu poslovnih planova za prijave na mjere iz PRR-a, prijave u tijeku

Udruga „Eko Zadar“ i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, partneri u projektu AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području objavljuju: Javni poziv za prijavu polaznika/ca edukacije „Izrada poslovnih planova za prijave na mjere iz Programa ruralnog razvoja“

Detaljnije