Program transnacionalne suradnje INTERREG V-B Mediteran

U sklopu programa Interreg Mediteran odobreno 13 projekta

Objavljeni su rezultati ocjenjivanja u sklopu 3. Poziva na dostavu projektnih prijedloga, putem kojega je odobreno 13 projekata od 25 pristiglih prijava. Treći Poziv na dostavu projektnih prijedloga se provodio u okviru Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Mediteran te se financirao iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA sredstava, pri čemu pridonosi Europskoj teritorijalnoj suradnji kao drugom cilju Kohezijske politike 2014. – 2020.

Detaljnije

Projekt AlterNET provodi udruga „Eko-Zadar“ u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA)

Edukacija „A sad na posao“ u Benkovcu 23.10. u 10 h: Kako otvoriti OPG, obrt, j.d.o.o. i udrugu i javno se predstaviti

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Benkovcu će se održati edukacija pod nazivom „A sad na posao“. Edukacija će se održati u srijedu 23. listopada 2019. u 10 sati u prostoru Lovačke udruge Benkovac, Ulica Ante Starčevića 6 c, Benkovac

Detaljnije

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata financiranih iz EU

Sjajne vijesti za AGRRA-u

Marko Pavić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije danas će u Domu županije u Zadru uručiti deset ugovora u kojima se, uz ostalo, radi o financiranju energetske obnove zgrada Psihijatrijske bolnice Ugljan, osnovne škole u Škabrnji i Gračacu. Evo tko je dobio novce iz EU fondova i za koje projekte

Detaljnije

Kako otvoriti OPG. obrt, j.d.o.o. ili udrugu i javno se predstaviti

Edukacija „A sad na posao“ u Gračacu 22.10. u 10 h

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati edukacija pod nazivom „A sad na posao“. Edukacija će se održati u utorak 22. listopada 2019. u 10 sati u općinskoj vijećnici Općine Gračac, Park Sv. Jurja 1, 23440 Gračac.

Detaljnije

IMPROVING CIVIC COMPETENCES OF ADULT LEARNERS THROUGH DIGITAL TOOLS - COUNT ME IN

U Rigi održan četvrti međunarodni projektni sastanak u sklopu projekta Count Me In

Četvrti međunarodni projektni sastanak u sklopu ERASMUS+ projekta ‘’Count Me In’’ održan je 1. i 2. listopada 2019. godine u Rigi, Latvija. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a domaćin sastanka bio je projektni partner Apeirons, nevladina organizacija osoba s invaliditetom i njihovih prijatelja.

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Akcijski plan Zadarske županije predstavljen u Norveškoj

U sklopu projekta ''SKILLS+'' financiranog iz INTERREG Europe programa 24. rujna 2019. godine u Trondheimu - Norveška, održan je projektni sastanak na kojem su predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije predstavili Akcijski plan Zadarske županije. Projekt se trenutno nalazi u drugoj fazi provedbe, tijekom koje će naglasak biti stavljen na provođenje Akcijskih planova koji su izrađeni u prvoj fazi provedbe.

Detaljnije

„AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“

Info dan: Dan za razvoj u Gračacu i Polači u subotu 28. rujna 2019. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ u subotu 28. rujna 2019. događanje pod nazivom „Info dan: Dan za razvoj“ održat će se na dvije lokacije – u Gračacu i Polači. Događanje u Gračacu počinje u 10 sati, a održat će se u Ulici Hrvatskog proljeća na lokaciji održavanja manifestacije „Jesen u Gračacu“, dok će ono u Polači započeti u 15.30 sati, a održat će se kod OŠ Franka Lisice na lokaciji održavanja manifestacije „Etno gastro susreti Polača 2019.“

Detaljnije

Ulica Hrvatskog proljeća, kod tržnice, 28.09.2019. (subota) 10 sati

Jesen u Gračacu

PROGRAM: 10.00 sati otvorenje sajma nakon otvaranja sajma zabvlja Vas bend "Tajno ime" 11.00 sajam dječjih aktivnosti - Udruga Vilin dol besplatan kuhani grah - kuha udruga "Majka Terezija"

Detaljnije

INVESTINFISH - BOOSTING INVESTMENTS IN INNOVATION OF SMES ALONG THE ENTIRE FISHERY AND AQUACULTURE VALUE CHAIN

Održan drugi projektni sastanak u sklopu projekta „INVESTINFISH“

Dvodnevni projektni sastanak u sklopu projekta "INVESTINFISH" održan je 16. i 17. rujna 2019. godine u Puli. Sastanku su u svojstvu projektnih partnera prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije.

Detaljnije

PERMA - HORTI - "ZADARSKA INICIJATIVA ZA PERMAKULTURNI DIZAJN I URBANU HORTIKULTURU"

Prijave za besplatno verificirano osposobljavanje u permakulturi i urbanoj hortikulturi

U sklopu projekta PERMA-HORTI – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održat će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 24 nezaposlene polaznice

Detaljnije