FINANCIRANJE PROJEKATA ZA POTICANJE RAZVOJA KOMUNALNOG GOSPODARSTVA I KOMUNALNOG STANDARDA

Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini

Detaljnije

PROGRAM ODRŽIVOG RAZVOJA LOKALNE ZAJEDNICE

Javni poziv za iskaz interesa

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini nastavlja poticati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, koje su u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske (Narodne novine, broj 123/17) stekle status potpomognutog područja, na svrhovito korištenje sredstava ulaganjem u infrastrukturu, gospodarstvo te cjelokupan razvoj tih područja.

Detaljnije

APPRENTICESHIP HUBS IN AGRO-FOOD SECTOR

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta „Apprenticeship HUB“

Prvi projektni sastanak u sklopu projekta „Apprenticeship HUB“, održan je 12. i 13. veljače 2019. godine u Zadru. Domaćin sastanka bila je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije koja je ujedno i nositelj projekta.

Detaljnije

PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Prijave za verificirano osposobljavanje u permakulturi i urbanoj hortikulturi

U sklopu projekta PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održati će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 45 nezaposlenih polaznica.

Detaljnije

Otvoren natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu!

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega četvrtu godinu zaredom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Marijana Petir.

Detaljnije

IMPROVNG CIVIC COMPETENCES OF ADULT LEARNERS THROUGH DIGITAL TOOLS - COUNT ME IN

Treći projektni sastanak u sklopu projekta Count Me In održan u Prištini, Kosovo

Treći transnacionalni sastanak u sklopu ERASMUS+ projekta ‘’Count Me In’’ održan je 29. i 30. siječnja 2019. godine u Prištini, Kosovo. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a domaćin sastanka bio je projektni partner veleučilište Iliria.

Detaljnije

„Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“

AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u srijedu 6. i četvrtak 7. veljače, a održava se u općinskoj vijećnici Općine Pakoštane, Kraljice Jelene 78, 23211 Pakoštane. Edukacija počinje u 10 sati, a održava ju Neven Jurjević, dipl. ing., savjetnik za poljoprivredu i ruralni razvoj u Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Detaljnije

Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

˝Nauči, usavrši, pokreni˝

U sklopu programa Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina Grad Benkovac provodi projekt ˝Nauči, usavrši, pokreni˝

Detaljnije

INVESTINFISH - Boosting INVESTments in INnovation of SMEs along the entire FISHery and aquaculture value chain

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA započela s provedbom projekta ''INVESTINFISH''

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA 1. siječnja 2019. godine započela je s provedbom projekta "INVESTINFISH" financiranog iz "INTERREG Italija-Hrvatska" programa. Projekt traje 30 mjeseci, a završetak projekta predviđen je za 30. lipnja 2021. godine.

Detaljnije

APPRENTICESHIP HUBS IN AGRO-FOOD SECTOR

Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije odobren novi projekt u sklopu programa Erasmus+

Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije odobren je novi projekt u sklopu programa Erasmus+. „Apprenticeship HUBs“ je međunarodni projekt vrijedan 177.986,00 € koji traje 24 mjeseca. Provedba projekta započela je 31. prosinca 2018. godine, a završetak projekta predviđen je za 30. prosinca 2020. godine.

Detaljnije