Kako otvoriti OPG. obrt, j.d.o.o. ili udrugu i javno se predstaviti

Edukacija „A sad na posao“ u Gračacu 22.10. u 10 h

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati edukacija pod nazivom „A sad na posao“. Edukacija će se održati u utorak 22. listopada 2019. u 10 sati u općinskoj vijećnici Općine Gračac, Park Sv. Jurja 1, 23440 Gračac.

Detaljnije

IMPROVING CIVIC COMPETENCES OF ADULT LEARNERS THROUGH DIGITAL TOOLS - COUNT ME IN

U Rigi održan četvrti međunarodni projektni sastanak u sklopu projekta Count Me In

Četvrti međunarodni projektni sastanak u sklopu ERASMUS+ projekta ‘’Count Me In’’ održan je 1. i 2. listopada 2019. godine u Rigi, Latvija. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a domaćin sastanka bio je projektni partner Apeirons, nevladina organizacija osoba s invaliditetom i njihovih prijatelja.

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Akcijski plan Zadarske županije predstavljen u Norveškoj

U sklopu projekta ''SKILLS+'' financiranog iz INTERREG Europe programa 24. rujna 2019. godine u Trondheimu - Norveška, održan je projektni sastanak na kojem su predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije predstavili Akcijski plan Zadarske županije. Projekt se trenutno nalazi u drugoj fazi provedbe, tijekom koje će naglasak biti stavljen na provođenje Akcijskih planova koji su izrađeni u prvoj fazi provedbe.

Detaljnije

„AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“

Info dan: Dan za razvoj u Gračacu i Polači u subotu 28. rujna 2019. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ u subotu 28. rujna 2019. događanje pod nazivom „Info dan: Dan za razvoj“ održat će se na dvije lokacije – u Gračacu i Polači. Događanje u Gračacu počinje u 10 sati, a održat će se u Ulici Hrvatskog proljeća na lokaciji održavanja manifestacije „Jesen u Gračacu“, dok će ono u Polači započeti u 15.30 sati, a održat će se kod OŠ Franka Lisice na lokaciji održavanja manifestacije „Etno gastro susreti Polača 2019.“

Detaljnije

Ulica Hrvatskog proljeća, kod tržnice, 28.09.2019. (subota) 10 sati

Jesen u Gračacu

PROGRAM: 10.00 sati otvorenje sajma nakon otvaranja sajma zabvlja Vas bend "Tajno ime" 11.00 sajam dječjih aktivnosti - Udruga Vilin dol besplatan kuhani grah - kuha udruga "Majka Terezija"

Detaljnije

INVESTINFISH - BOOSTING INVESTMENTS IN INNOVATION OF SMES ALONG THE ENTIRE FISHERY AND AQUACULTURE VALUE CHAIN

Održan drugi projektni sastanak u sklopu projekta „INVESTINFISH“

Dvodnevni projektni sastanak u sklopu projekta "INVESTINFISH" održan je 16. i 17. rujna 2019. godine u Puli. Sastanku su u svojstvu projektnih partnera prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije.

Detaljnije

PERMA - HORTI - "ZADARSKA INICIJATIVA ZA PERMAKULTURNI DIZAJN I URBANU HORTIKULTURU"

Prijave za besplatno verificirano osposobljavanje u permakulturi i urbanoj hortikulturi

U sklopu projekta PERMA-HORTI – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održat će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 24 nezaposlene polaznice

Detaljnije

Povodom Dana općine Poličnik i blagdana Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja puštena je u promet nerazvrstana cesta Lovinac - Poličnik

Nerazvrstana cesta Lovinac - Poličnik puštena u promet

Povodom Dana općine Poličnik i blagdana Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja 28. rujna 2019. godine je puštena u promet nerazvrstana cesta Lovinac - Poličnik sufinancirana iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. i Natječaja za provedbu podmjere 7.2. “Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući i ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije, provedba operacije 7.2.2. “Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta”

Detaljnije

Apprenticeship HUBs in agro-food sector

Održan drugi projektni sastanak u sklopu projekta Apprenticeship HUB

Drugi transnacionalni sastanak u sklopu ERASMUS+ projekta "Apprenticeship HUB" održan je 1. i 2. kolovoza 2019. godine u Ateni, Grčka. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a domaćin sastanka bio je projektni partner IN.A.S.O.-Paseges.

Detaljnije

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati Radionica osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz područja ruralnog razvoja.

Radionica osnova pisanja EU projekata i projekata iz područja ruralnog razvoja u Gračacu 13. i 14. kolovoza U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati Radionica osnova pisanja proje

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati Radionica osnova pisanja projekatafinanciranih sredstvima EU-a i projekata iz područja ruralnog razvoja.Radionica je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana te se održava u utorak13. i srijedu 14. kolovoza 2019. s početkom u 10 sati u prostorijama udruge„Prospero“, Hrvatskog proljeća 3, 23440 Gračac.

Detaljnije