Nakon položenog završnog ispita, uvjerenja o završenom osposobljavanju 12. ožujka 2019. primile su Božana Jonjić, Branka Mitrović, Dalija Marinković, Dragana Dragišić, Ivana Kaštelanac, Josipa Sarić, Katarina Orlović, Nikolina Čorluka i Slavka Čirjak

Devet polaznica uspješno osposobljeno za knjigovotkinje - računovotkinje

Devet polaznica uspješno je završilo osposobljavanje za obavljanje poslova knjigovođa/tkinja – računovođa/tkinja u sklopu projekta AlterNET– Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

Detaljnije

„Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“

U Benkovcu radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“ 15. 3.2019., - prijavite se!

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Benkovcu će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce, a održat će se u petak 15. ožujka 2019. s početkom u 10:00 h u prostoru Lovačke udruge Benkovac, Ulica Ante Starčevića 6 c, Benkovac.

Detaljnije

AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

Otvoreno slobodno mjesto na edukaciji „Osnove knjigovodstva i poslovanja OPG-a“

U sklopu projekta „AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ otvoreno je jedno slobodno mjesto na edukaciji „Osnove knjigovodstva i poslovanja OPG-a“. Prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene osobe s mjestom stanovanja na području gradova Benkovca i Obrovca, te općina Gračac, Novigrad, Pakoštane, Polača, Stankovci i Sv. Filip i Jakov koje su, s obzirom da je riječ o dopunskoj edukaciji, prethodno završile osposobljavanje za knjigovođu-računovođu o čemu dostavljaju uvjerenje.

Detaljnije

INVESTINFISH - Boosting INVESTments in INnovation of SMEs along the entire FISHery and aquaculture value chain

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta „INVESTINFISH“

Prvi projektni sastanak u sklopu projekta "INVESTINFISH" održan je 27. veljače 2019. godine u Mestreu, Italija. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije.

Detaljnije

„Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“

U Obrovcu radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“ 7. 3.2019., - prijavite se!

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Obrovcu će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce, a održat će se u četvrtak 7. ožujka 2019. s početkom u 9:30 h u prostoru čitaonice Knjižnice i čitaonice Obrovac (zgrada Pučkog otvorenog učilišta Obrovac, Ulica Ivane Brlić Mažuranić 6, 23450 Obrovac).

Detaljnije

FINANCIRANJE PROJEKATA ZA POTICANJE RAZVOJA KOMUNALNOG GOSPODARSTVA I KOMUNALNOG STANDARDA

Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini

Detaljnije

PROGRAM ODRŽIVOG RAZVOJA LOKALNE ZAJEDNICE

Javni poziv za iskaz interesa

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini nastavlja poticati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, koje su u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske (Narodne novine, broj 123/17) stekle status potpomognutog područja, na svrhovito korištenje sredstava ulaganjem u infrastrukturu, gospodarstvo te cjelokupan razvoj tih područja.

Detaljnije

APPRENTICESHIP HUBS IN AGRO-FOOD SECTOR

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta „Apprenticeship HUB“

Prvi projektni sastanak u sklopu projekta „Apprenticeship HUB“, održan je 12. i 13. veljače 2019. godine u Zadru. Domaćin sastanka bila je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije koja je ujedno i nositelj projekta.

Detaljnije

PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Prijave za verificirano osposobljavanje u permakulturi i urbanoj hortikulturi

U sklopu projekta PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održati će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 45 nezaposlenih polaznica.

Detaljnije

Otvoren natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu!

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega četvrtu godinu zaredom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Marijana Petir.

Detaljnije