COUNT ME IN: IMPROVING CIVIC COMPETENCES OF ADULT LEARNERS THROUGH DIGITAL TOOLS

Izrađena web stranica projekta "COUNT ME IN"

Projekt ''Count Me In'' koji ima za cilja podržati razvoj kvalitetnog obrazovanja odraslih s naglaskom na promicanje korištenja novih tehnologija kako u obrazovnim procesima tako i u procesima uključivanja civilnog društva, dobio je i službenu web stranicu! Poveznicu na stranicu potražite u nastavku teksta.

Detaljnije

Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo rezultate Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/ dječjim vrtićima u 2018. godini.

Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima koncipiran je kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja kroz ulaganje u projektiranje, izgradnju/nastavak izgradnje ili nadogradnju objekata, sanaciju, rekonstrukciju, adaptaciju objekata ili dijela objekata, opremanje fiksnom opremom, uređenje okoliša, uređenje vanjskih terena te energetsku obnovu objekata dječjih vrtića.

Detaljnije

EUROPSKA KOMISIJA

Proračun EU-a: Novi Socijalni fond, Fond za prilagodbu globalizaciji i fond Pravosuđe, prava i vrijednosti

Za sljedeći dugoročni proračun EU-a Komisija predlaže daljnje jačanje socijalne dimenzije Unije pomoću obnovljenoga Europskoga socijalnog fonda („Europski socijalni fond plus” (ESF+)) te jačega i učinkovitijega Europskog fonda za prilagodbu globalizaciji (EGF).

Detaljnije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt 2016. – 2017.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2016.-2017. u svrhu prezentacije i promocije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Detaljnije

Novigradska je dagnja drugačija i ukusnija od drugih iz Jadrana i Europe

Panel organoleptičkog ocjenjivanja poznatog novigradskog školjkaša

U organizaciji Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru i Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA-a

Detaljnije

Erasmus

Komisija predlaže udvostručenje sredstava za program Erasmus

Europska komisija za sljedeći dugoročni proračun EU-a 2021. – 2027. predlaže da se sredstva za program Erasmus udvostruče na 30 milijardi eura.

Detaljnije

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike

Javni poziv za nacionalno sufinanciranje projekata koji se prijavljuju na Program LIFE

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike zajedno s Hrvatskim vodama i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurali su nacionalno sufinanciranje projekata koji se prijavljuju na natječaj Programa LIFE u 2018. godini.

Detaljnije

Erasmus+

De l'information à l'accompagnement pour la mobilité européenne des jeunes ruraux

Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije odobren je još jedan projekt u sklopu programa Erasmus+.

Detaljnije

"Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III (otvoreni poziv)"

Gotovo dva milijuna kuna za poticanje zapošljavanja na području Zadarske županije

Iz Poziva "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III (otvoreni poziv)" AGRRA sa svojim partnerima ostvarila sufinanciranje za dva projekta

Detaljnije

BLUE SMART- BLUE EDUCATION FOR SUSTAINABLE MANAGEMENT OF AQUATIC RESOURCES

Posjet predstavnice Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća (EASME) Blue Smart projektnom timu

U ponedjeljak 14. svibnja 2018. godine održan je sastanak BLUE SMART projektnog tima s predstavnicom Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća (EASME).

Detaljnije