Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA organizira

Znanstveno-stručni skup - Nautički turizam - potencijal lokalnog razvoja

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije- AGRRA organizira Znanstveno stručni skup o nautičkom turizmu kao potencijalu lokalnog razvoja u Kongresnoj dvorani hotela Kolovare 21. studenoga 2018. od 11:00 do 13:15 sati.

Detaljnije

INTERREG-IPA CBC HR-BA-ME

Prijavite se na projektne klinike u okviru 2. poziva Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia – Bosnia and Herzegovina – Montenegro 2014-2020

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo programa Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia – Bosnia and Herzegovina – Montenegro 2014-2020 u sklopu drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga organizira projektne klinike u:

Detaljnije

INTERREG V-B Mediterranean

Otvoren INTERREG V-B Mediterranean – 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga

Program transnacionalne suradnje Interreg MEDITERAN 2014.-2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja na dostavu prijava u okviru trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Detaljnije

Studijski posjet francuskoj regiji Centre – 10 sudionika razmjenjivalo ideje o radu s mladima na ruralnim područjima

AGRRA umrežila francuske i županijske organizacije koje rade s mladima na ruralnim područjima

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) u listopadu je bila organizator studijskog posjeta francuskoj regiji Centre-Val de Loire tijekom kojeg je deset sudionika iz Zadarske županije s francuskim kolegama razmjenjivalo ideje i dobre prakse o radu s mladima na ruralnim područjima

Detaljnije

ERASMUS+

Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu

Europska komisija objavila je 24. listopada 2018. Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu.

Detaljnije

HORIZON 2020

Otvoreni natječaji u području Nanotehnologije, naprednih materijala, biotehnologije i napredne proizvodnje i prerade - HORIZON 2020

Otvorene su nove teme natječaja TRANSFORMING EUROPEAN INDUSTRY, INDUSTRIAL SUSTAINABILITY and FOUNDATIONS FOR TOMORROW’S INDUSTRY u području Nanotehnologije, Naprednih materijala, Biotehnologije, Napredne proizvodnje i prerade.

Detaljnije

AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

11 polaznica upisalo osposobljavanje za knjigovođu-računovođu

11 polaznica krenulo je u ponedjeljak 15. rujna 2018. na nastavu osposobljavanja za obavljanje poslova knjigovođa/tkinja - računovođa/tkinja. Osposobljavanje za polaznice je besplatno i održava se u prostorijama Srednje škole kneza Branimira u Benkovcu. Riječ je aktivnosti koja se provodi u sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

Detaljnije

ERASMUS+

Radionice za pisanje projektnih prijava u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu

U svrhu pripreme potencijalnih prijavitelja za novi Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira regionalne radionice diljem Hrvatske kako bi pomogla potencijalnim prijaviteljima u pripremi projektnih prijedloga.

Detaljnije

Konferencija u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije

RURALNI TURIZAM - MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizira konferenciju "Ruralni turizam - mogućnosti financiranja” koja će se održati u četvrtak, 18. listopada 2018. godine u Zadru u VIP dvorani Sportskog centra Višnjik, s početkom u 11,00 sati.

Detaljnije

Projekt AlterNet

U Gračacu besplatna edukacija za Prijavu projekata na mjere u ruralnom razvoju

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u petak 28. rujna i u ponedjeljak 1. listopada, a održava se u vijećnici Općine Gračac, Park sv. Jurja 1, 23440 Gračac.

Detaljnije