BLUE SMART- BLUE EDUCATION FOR SUSTAINABLE MANAGEMENT OF AQUATIC RESOURCES

Održano predstavljanje on-line tečaja "Osnove dobre prakse u ribarstvu"

U utorak 27. ožujka 2018. godine u DHM dvorani Sveučilišta u Zadru održano je predstavljanje novog on-line tečaja koji je izrađen u okviru projekta Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources (BLUE SMART).

Detaljnije

BLUE SMART- Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources

Svečano predstavljanje novog on-line tečaja „Osnove dobre prakse u ribarstvu“

U utorak 27. ožujka 2018. godine u 10:00 sati u DHM dvorani Sveučilišta u Zadru (Ruđera Boškovića 5/3) održat će se predstavljanje novog on-line tečaja „Osnove dobre prakse u ribarstvu“.

Detaljnije

INTERREG EUROPE

Poziv na informativni dan i najava 4. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Detaljnije

EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ

Povećanje raspoloživih sredstava za sufinanciranje projekata u okviru tipa operacije 7.4.1.

S obzirom na veliki broj zaprimljenih zahtjeva za potporu u okviru Mjere 7, operacije 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju povećali su ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na 472.000.000,00 kuna.

Detaljnije

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Počela registracija za projekte: Besplatan Wi-Fi za građane Europe - WiFi4EU

Europska komisija želi promovirati besplatnu Wi-Fi povezivost građana i posjetitelja u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javni objekti, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji širom Europe putem programa WiFi4EU u okviru CEF Telekoma. Proračun navedenog programa iznosi 120 milijuna eura za razdoblje do 2019. godine. Program će podržati instalaciju najsuvremenije Wi-Fi opreme u središtima zajedničkog života.

Detaljnije