Javni poziv za prijavu kandidata za besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova KNJIGOVOĐA/TKINJA - RAČUNOVOĐA/TKINJA

Besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova knjigovođa-računovođa, prijave u tijeku

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko Zadar“ i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, partneri u projektu AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području objavljuju Javni poziv za prijavu kandidata za besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova KNJIGOVOĐA/TKINJA - RAČUNOVOĐA/TKINJA

Detaljnije

Program Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda u Zadarskoj županiji

Poziv školama za sudjelovanje u Školskoj shemi za školsku godinu 2018./2019.

Odlukom Župana Zadarske županije od dana 9. srpnja 2018. godine, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA je imenovana da u ime i za račun Zadarske županije kao osnivača i prijavitelja, vrši poslove pripreme i provođenja projekta Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda za školsku godinu 2018/2019.

Detaljnije

OBZOR 2020

Najava informativnog dana za područje energije i brokerage event u Bruxellesu, 5. listopada 2018.

Informativni dan za područje energije programa Obzor 2020.održat će se 5. listopada u Bruxellesu.

Detaljnije

Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti

POZIV NA RADIONICU

Udruga Mali koraci Benkovac u suradnji sa Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, Udrugom za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“ i Udrugom za ruralni razvoj Zadarske županije „Ravni kotari“Zadar, organizira dvodnevnu radionicu – priprema projekata za aktualni natječaj - za otvoreni trajni poziv „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“ za neprofitne organizacije.

Detaljnije

Obzor 2020

Information and Networking Days on Horizon 2020 Societal Challenge 5 – „Climate Action, Environment, Resource Efficiency and Raw Materials“ (2019 Calls)

Information and Networking Days on Horizon 2020 Societal Challenge 5 – „Climate Action, Environment, Resource Efficiency and Raw Materials“ (2019 Calls), održat će se 11-12. rujna 2018. u Bruxellesu, Belgija, u Europskoj komisiji (Charlemagne Building), rue de la Loi 170.

Detaljnije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Regionalni dani EU fondova u Karlovcu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Karlovcem i Javnom ustanovom Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac organizira informativno-edukativnu manifestaciju s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Detaljnije

ALTER NET

Edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“ u Benkovcu 10. i 13. 8. 2018.

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Benkovcu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u petak 10. kolovoza i u ponedjeljak 13. kolovoza, a održava se u prostorijama Lovačke udruge Benkovac, Ulica Ante Starčevića 6 c, Benkovac

Detaljnije

PERMA – HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Početna konferencija

Početna konferencija projekta PERMA – HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu će se održati 31. srpnja 2018. (Utorak) u Poljoprivredno, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića s početkom u 10.00 sati. U nastavku donosimo nekoliko informacija o samom projektu kao i pozivnicu za početnu konferenciju.

Detaljnije

IMPROVNG CIVIC COMPETENCES OF ADULT LEARNERS THROUGH DIGITAL TOOLS - count me in

Održan drugi projektni sastanak u sklopu projekta Count Me In

Drugi transnacionalni sastanak u sklopu ERASMUS+ projekta ‘’Count Me In’’ održan je 24. i 25. srpnja 2018. godine u Szczecin-u, Poljska. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a domaćin sastanka bio je projektni partner Collegium Balticum.

Detaljnije

Hrvatska u EU

Prvih pet godina u EU

1. srpnja 2013. Hrvatska se formalno pridružila velikoj europskoj obitelji, kao 28. članica Europske unije. Pet godina nakon toga, objavljena je brošura "5 godina RH u EU" gdje je, između ostalog, dostupno više informacija o rezultatima i uspješnim primjerima EU projekata.

Detaljnije