1. Sajam udruga koji će se održati u sklopu projekta „Volonterska šuma“

Sajam udruga

Pozivamo Vas da svoju udrugu prijavite za sudjelovanje na ​​1. Sajmu udruga koji će se održati u sklopu projekta „Volonterska šuma“.​ Udruge će na sajmu imati priliku predstaviti rad svoje udruge zainteresiranoj javnosti i privući nove članove, volontere i donatore. ​ Sajam udruga održat će se u n​​edjelju, 15. travnja 2018. godine s početkom u 10:00​ ​h ispred crkve sv. Nikole biskupa u Poličniku, Ul. Dr. Franje Tuđmana, 23241 Poličnik. ​Za potrebe sajma, udruge će imati osigurano mjesto na štandu.​ Više o pozivu nalazi se u prilogu​.​ ​S obzirom da imamo ograničeni broj mjesta, molimo potvrdite prisustvovanje g. Ivanu Matiću putem prijavnice u prilogu na email: ivanmatic1@gmail.com do 13. travnja 2018. godine.

Detaljnije

EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ - PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014.-2020.

Izmjene natječaja za podmjeru 10.2. Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi

Obavještavamo sve potencijalne korisnike da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 04.travnja 2018. objavila izmjene natječaja za provedbu podmjere 10.2.Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi.

Detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA AGROTURIZMA ZADARSKE ŽUPANIJE

Letak - vodič kroz gastro događanja

U organizaciji AGRRA-e i pokroviteljstvom Zadarske županije

Detaljnije

BLUE SMART- BLUE EDUCATION FOR SUSTAINABLE MANAGEMENT OF AQUATIC RESOURCES

Održano predstavljanje on-line tečaja "Osnove dobre prakse u ribarstvu"

U utorak 27. ožujka 2018. godine u DHM dvorani Sveučilišta u Zadru održano je predstavljanje novog on-line tečaja koji je izrađen u okviru projekta Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources (BLUE SMART).

Detaljnije

BLUE SMART- Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources

Svečano predstavljanje novog on-line tečaja „Osnove dobre prakse u ribarstvu“

U utorak 27. ožujka 2018. godine u 10:00 sati u DHM dvorani Sveučilišta u Zadru (Ruđera Boškovića 5/3) održat će se predstavljanje novog on-line tečaja „Osnove dobre prakse u ribarstvu“.

Detaljnije

INTERREG EUROPE

Poziv na informativni dan i najava 4. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Detaljnije

EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ

Povećanje raspoloživih sredstava za sufinanciranje projekata u okviru tipa operacije 7.4.1.

S obzirom na veliki broj zaprimljenih zahtjeva za potporu u okviru Mjere 7, operacije 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju povećali su ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na 472.000.000,00 kuna.

Detaljnije

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Počela registracija za projekte: Besplatan Wi-Fi za građane Europe - WiFi4EU

Europska komisija želi promovirati besplatnu Wi-Fi povezivost građana i posjetitelja u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javni objekti, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji širom Europe putem programa WiFi4EU u okviru CEF Telekoma. Proračun navedenog programa iznosi 120 milijuna eura za razdoblje do 2019. godine. Program će podržati instalaciju najsuvremenije Wi-Fi opreme u središtima zajedničkog života.

Detaljnije

Drugi okrugli stol u sklopu projekta "Volonterska šuma" s temom volonterstva i pronalaženja rješenja u volonterstvu

Volonterska šuma

Pozivamo Vas na drugi okrugli stol u sklopu projekta "Volonterska šuma" s temom volonterstva i pronalaženja rješenja u volonterstvu. Okrugli stol održat će se u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine s početkom u 9:00h u Maloj vijećnici Općine Poličnik, Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik.

Detaljnije

OPERATIVNI PROGRAM ZA POMORSTVO I RIBARSTVO REPUBLIKE HRVATSKE ZA PROGRAMSKO RAZDOBLJE 2014. - 2020.

Objavljen indikativni godišnji plan objave natječaja za 2018. godinu u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo

Detaljnije