BLUE SMART- BLUE EDUCATION FOR SUSTAINABLE MANAGEMENT OF AQUATIC RESOURCES

Posjet predstavnice Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća (EASME) Blue Smart projektnom timu

U ponedjeljak 14. svibnja 2018. godine održan je sastanak BLUE SMART projektnog tima s predstavnicom Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća (EASME).

Detaljnije

Uprava za ruralni razvoj provodi anketu o zainteresiranosti potencijalnih korisnika za ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora

Anketni upitni za ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora

Rezultati će se koristiti isključivo za potrebe planiranja predstojećih natječaja za ulaganja u obnovljive izvore energije

Detaljnije

SKILLS+ - SUPPORTING KNOWLEDGE CAPACITY IN ICT AMONG SME TO ENGAGE IN GROWTH AND INNOVATION

Održan 5. projektni sastanak u sklopu projekta „SKILLS+“

U sklopu projekta ''SKILLS+'' 17. travnja 2018. godine održan je 5. sastanak projektnog tima u španjolskoj regiji Castille i Leon.

Detaljnije

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONOVA EUROPSKE UNIJE

Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

U razdoblju od 24. do 27. travnja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira „Tjedan EU fondova“, koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici.

Detaljnije

Utjecaj poljoprivrede na okoliš i ruralni prostor u cjelini je vrlo velik, te se kroz IAKS mjere nastoji umanjiti ili zaustaviti negativni utjecaj poljoprivrede na prirodne resurse i bioraznolikost

Objavljena brošura o IAKS mjerama

U Program ruralnog razvoja 2014. - 2020. (PRR) uvrštene su tri IAKS mjere: MJERA 10 Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene (M10) MJERA 11 Ekološki uzgoj (M11) MJERA 13 Plaćanja područjima s prirodnim i ostalim posebnim ograničenjima (M13)

Detaljnije

Poziv na predstavljanje financijskog instrumenta

Svečano predstavljanje Financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja

Poziv donosimo u cjelosti

Detaljnije

Interreg V-B Adriatic-Ionian programme - ADRION

Početna konferencija 2. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020. (ADRION) promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima. U programu sudjeluje osam država jadransko-jonskog područja - 12 regija u Italiji, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Albanija i Grčka.

Detaljnije

predavanje članova Udruge Faust Vrančić iz Obrovca i Udruge Eko Kvarner s otoka Krka o njihovom volonterskom iskustvu i volonterskom angažmanu u lokalnoj zajednici

Poziv na predavanje

Pozivamo Vas na zanimljivo predavanje članova Udruge Faust Vrančić iz Obrovca i Udruge Eko Kvarner s otoka Krka o njihovom volonterskom iskustvu i volonterskom angažmanu u lokalnoj zajednici. Predavanje će se održati u srijedu 11. travnja 2018. godine s početkom u 12:50 h u Srednjoj školi Obrovac na adresi Obala hrvatskog časnika Senada Župana 17, 23450 Obrovac. S ovim predavanjem završavamo ciklus predavanja ljudi i organizacija s volonterskim iskustvom koje smo proveli u sklopu projekta "Volonterska šuma". Više o samom pozivu pogledajte u prilogu. Ukoliko ste slobodni i zainteresirani prisustvovati predavanju, molimo potvrdite Vaše prisustvovanje g. Ivanu Matiću na email: ivanmatic1@gmail.com do 10. travnja 2018. godine.

Detaljnije

1. Sajam udruga koji će se održati u sklopu projekta „Volonterska šuma“

Sajam udruga

Pozivamo Vas da svoju udrugu prijavite za sudjelovanje na ​​1. Sajmu udruga koji će se održati u sklopu projekta „Volonterska šuma“.​ Udruge će na sajmu imati priliku predstaviti rad svoje udruge zainteresiranoj javnosti i privući nove članove, volontere i donatore. ​ Sajam udruga održat će se u n​​edjelju, 15. travnja 2018. godine s početkom u 10:00​ ​h ispred crkve sv. Nikole biskupa u Poličniku, Ul. Dr. Franje Tuđmana, 23241 Poličnik. ​Za potrebe sajma, udruge će imati osigurano mjesto na štandu.​ Više o pozivu nalazi se u prilogu​.​ ​S obzirom da imamo ograničeni broj mjesta, molimo potvrdite prisustvovanje g. Ivanu Matiću putem prijavnice u prilogu na email: ivanmatic1@gmail.com do 13. travnja 2018. godine.

Detaljnije

EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ - PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014.-2020.

Izmjene natječaja za podmjeru 10.2. Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi

Obavještavamo sve potencijalne korisnike da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 04.travnja 2018. objavila izmjene natječaja za provedbu podmjere 10.2.Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi.

Detaljnije