Kako raditi na promociji i ponudi sadržaja?

II. Ruralna konferenciju na temu RURALNI TURIZAM ZADARSKE ŽUPANIJE

Udruga za ruralni razvoj „Ravni kotari“ u suradnji sa Zadarskom županijom, LAG „Laurom“, HGK Zadar, Gradom Benkovcem, TZ Benkovac, TZ Bibinje, TZ Poličnik, TZ Pag, TZ Sv. Filip i Jakov, Općinom Zemunik Donji, Općinom Privlaka, Općinom Sv. Filip i Jakov, Općinom Starigrad, OPG Butić, Agro Mare, Sonik, Kamen Benkovac te uz potporu predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, TZ Zadarske županije, TZ Zagrebačke županije, TZ Nedelišće, Međimurske županije, Općine Stankovci, LAG Bura, LAG Mareta organizira II. Ruralnu konferenciju na temu RURALNI TURIZAM ZADARSKE ŽUPANIJE – Kako raditi na promociji i ponudi sadržaja? koja će se održati 2. ožujka 2018. godine u hotelu Adriatic u Biogradu na Moru.

Detaljnije

Objavljena konačna rang lista projekata malih poljoprivrednika (tip operacije 6.3.1.) u ukupnoj vrijednosti 151 milijun kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

„Interes koji su mali poljoprivrednici iskazali za ovu mjeru pokazuje koliko je potencijala za poljoprivrednu proizvodnju u našim ruralnim područjima. Malim poljoprivrednicima moramo pomoći da postanu veći, a upravo ova mjera omogućava im unaprjeđenje gospodarstva i povećanje vrijednosti njihove proizvodnje, što je preduvjet za javljanje na druge izdašnije mjere iz Programa ruralnog razvoja RH“ – izjavio je ministar Tolušić te dodao „Ovo je bio natječaj koji je proveden po starim procedurama i zato su poljoprivrednici dugo čekali na obradu njihovih projekata. U međuvremenu smo izmijenili i olakšali procedure dodjele sredstava za mjeru 6, pa će novi natječaj (u lipnju) biti raspisan po jednostavnijim pravilima.“

Detaljnije

Provedba tipa operacije 6.2.1. – Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djhelatnsoti u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

NIŠTA OD TURIZMA U RURALNOM PROSTORU ZADARSKE ŽUPANIJE Novi pravilnik eliminirao 80 posto potencijalnih korisnika

Tekst objavljen u ZADARSKOM LISTU u podlistku PLODOVI ZEMLJE I MORA dana 15. veljače 2018. godine

Detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA AGROTURIZMA ZADARSKE ŽUPANIJE

Javni poziv za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije

U organizaciji Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu i županijske Turističke zajednice, od 27. do 29. travnja 2018. godine održat će se Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije. Prijave se primaju do 28. veljače.

Detaljnije

volonterstvo

Prvi okrugli stol u sklopu projekta "Volonterska šuma"

Pozivamo Vas na prvi okrugli stol u sklopu projekta "Volonterska šuma" s temom volonterstva i pronalaženja rješenja u volonterstvu. Okrugli stol održat će se u srijedu 21. veljače 2018. godine s početkom u 10:00h u Srednjoj školi Obrovac, Obala hr. časnika Senada Župana 17.

Detaljnije

Umrežavanje i podrška organizatorima volontiranja za održivi razvoj volonterstva

Volonterska šuma

Predstavljamo vam letak projekta "Volonterska šuma".

Detaljnije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG- BICRO) te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, uz podršku Europske poduzetničke mreže, pozivaju na Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020. Informativni dan će se održati u petak, 23. veljače 2018., s početkom u 10 sati, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

Detaljnije

POTPISANI UGOVORI VRIJEDNI 650 MILIJUNA KUNA KROZ PROGRAM RURALNOG RAZVOJA RH

Potpisani ugovori za 212 projekata vrijednih 650 milijuna kuna

Danas su načelnici i gradonačelnici 212 jedinica lokalne samouprave u Zagrebu potpisali ugovore kojima će se sa 647.021.632,44 milijuna kuna kroz Program ruralnog razvoja RH financirati projekti izgradnje i obnove lokalnih cesta, kolnika, oborinske odvodnje, javne rasvjete te prometne signalizacije.

Detaljnije

7. međunarodno natjecanje ekstra djevičanskih maslinovih ulja Mediterana

ZLATO MEDITERANA 2018.

U cilju promicanja kulturne razmjene i poticanja promotivnih aktivnosti između država cijelog Mediteranskog bazena, pokrenuta je 7. međunarodna nagrada ''Zlato Mediterana 2018.'', natjecanje ekstra djevičanskih maslinovih ulja, rezervirano za ulja proizvedena u državama Mediterana.

Detaljnije

Erasmus+ - Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva

Poziv na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru programa Erasmus+ - Uvod u Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva

Detaljnije