6. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport

Održana završna manifestacija projekta SuDjeluj u Benkovcu

Danas 24. ožujka 2022. u Benkovcu je održana 6. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport. Kampanja je jedna u nizu aktivnosti projekta „Sudjeluj – poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Na kampanji je sudjelovalo preko 180 djece koje se družilo kroz različite sportske aktivnosti. Projektni tim je pripremio različite sportske izazove i zadatke za pojedinačno i ekipno sudjelovanje različitih dobnih skupina kako bi promovirali i razvijali socijalnu uključenost koristeći sport kao alat uključujući: vojnički poligon, potezanje konopa, trčanje s loptama. U sklopu kampanje pripremljen je i prigodan obrok za povratak izgubljene energije. Kroz kampanju organizatori su dijelili i multimedijalne priručnike za vježbanje kako bi promovirali sportski način života. Multimedijalni vodič osim u tiskanom obliku dostupan je i u video formatu na www. sudjeluj.com.

Detaljnije

Javna kampanja promicanja sporta kao sredstva za socijalnu inkluziju

Završna manifestacija projekta SuDjeluj 24. ožujka u Benkovcu

Ovim putem vas obavještavamo da se dana 24. ožujka 2022.u športskoj dvorani OŠ Benkovac održava šesta i završna manifestacija – javna kampanja promicanja sporta kao sredstva za socijalnu inkluziju. U sklopu manifestacije održati će se i završna konferencija projekta. Projekt SuDjeluj započeo je u travnju 2020. godine, a završava u travnju 2022.

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

U Španjolskoj održan projektni sastanak u sklopu projekta Digit@l Literacy Portal

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je sastanak projektnih partnera u Huelvi, Španjolska

Detaljnije

RURALNI TURIZAM

Agrrarizam na Anteni Zadar: Iva Bencun, Break a leg!

“Break a leg!” – naziv je boutique agencije koju vode tri žene, a čime se ova agencija bavi tema je novog izdanja emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije. Gošća nam je Iva Bencun, poznato lice kad su u pitanju outdoor aktivnosti, a u novoj nam je emisiji, kao suvlasnica ove agencije, predstavila sve aktivnosti kojima se bave na području marketinga i komunikacija, organizacije događanja i turizma.

Detaljnije

FEEL CROATIA

Agrrarizam na Anteni Zadar: Ivana Surać

Ivana Surać, vlasnica agencije Feel Croatia W.A.Y.S., gošća je novog izdanja emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije. Ivana je poduzetnica koja se na korak u samostalne poduzetničke vode upustila nakon dugogodišnjeg iskustva rada u bankarskom sektoru. S nama je podijelila razloge zbog kojih se odlučila na svoj, vrlo razgranat, biznis, a saznali smo i sve o brojnim djelatnostima kojima se bavi.

Detaljnije

Projekt CUHaCHA

Održan 3. projektni sastanak u sklopu projekta CUHaCHA

Dana 03.03. i 04.03.2022. godine održan je treći projektni sastanak u sklopu projekta "EnhanCing Sustainable ToUrism Development througH Culinary HeritAge - CUHaCHA". Sastanak je održan u Tivtu (Crna Gora).

Detaljnije

UDRUGA PROSPERO

Agrrarizam na Anteni Zadar: Ana Miličić i Tina Antunović

U 18. izdanju emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, ugošćujemo Udrugu Prospero iz Gračaca. Riječ je o neprofitnoj organizaciji kojoj je jedan od ciljeva osnaživanje žena putem samozapošljavanja i stjecanja kontrole nad vlastitim životom. Gošće su nam Ana Miličić, voditeljica projekta, i Tina Antunović, voditeljica marketinga u Udruzi.

Detaljnije

RAŽANAČKA BURA

Agrrarizam na Anteni Zadar: Ante Miletić

Mnogi stanovnici našeg kraja znaju da kad zapuše bura da najjače puše u Ražancu. Upravo zbog toga nekoliko je mještana ovog dalmatinskog mjesta došlo na ideju da iskoristi potencijale i samu buru.

Detaljnije

Ivica Pintur novi ravnatelj Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije

Ivica Pintur novi je ravnatelj Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-e. Upravno vijeće je na svojoj 56. sjednici jednoglasno donijelo odluku o imenovanju Ivice Pintura ravnateljem Ustanove, nakon obavljenog razgovora s kandidatima te analize njihovog Plana i programa rada AGRRA-e za naredno razdoblje.

Detaljnije

AGRRA U ECOWAVES PROJEKTU

U Anconi potpisan sporazum o održivom upravljanju lukama

U Anconi je potpisan Transnacionalni sporazum o održivom upravljanju lučkih područja s lučkim upravama u Adrion području - Venecijom, Barijem, Zadrom i Dubrovnikom. S hrvatske strane, na potpisivanju i pripadajućoj konferenciji sudjelovali Vlado Kovačević, v.d. ravnatelja AGRRA-e, su Đoni Štambuk, v.d. ravnatelja Lučke uprave Zadar, Dario Barbarić, voditelj Odjela za sigurnost, zaštitu okoliša i operativne poslove Lučke uprave Dubrovnik i Ivana Dević, zamjenica ravnatelja AGRRA-e i voditeljica projekta. Sporazumom se otvaraju mogućnosti za odgovorno i zeleno poslovanje u zaštiti okoliša, te se definiraju ciljevi za očuvanje prirodnih i gospodarskih bogatstava i osiguravanje zelene budućnosti u okvirima europskog „Green Deal"-a.

Detaljnije