OUTDOOR SPORT IN NATURE FOR HEALTHY LIFESTYLES

2. Lokalni seminar u sklopu projekta SpIN

U sklopu projekta SpIN u Benkovcu 17.12.2021. održan 2.lokalni seminar koji je uključivao djelatnike iz turističkog sektora, javnog sektora te sportske organizacije. Na seminaru su prisustvovali predstavnici: TZ Novigrad, TZ Ravni kotari, TZ Jasenice, TZ Starigrad, TZ Posedarje i TZ Obrovac te Sportska zajednica Benkovac , Biciklistički klub Stankovci i Odbojkaški klub Benkovac kao predstavnici sportskih organizacija te Općina Stankovci.

Detaljnije

BOKUN URE KULTURE

Održana završna konferencija projekta Bokun ure kulture

U subotu 18. prosinca 2021. godine održana je završna konferencija projekta „Bokun ure kulture“

Detaljnije

AGRRA I "MOŽEMO ZAJEDNO"

Projektom „Možemo zajedno“ do kvalitetnijeg života u ruralnim područjima

Udruga za djecu, mlade i obitelj „Mali koraci“ Benkovac u partnerstvu s Udrugom invalida i osoba s poteškoćama u razvoju Zajedno i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA provodi projekt „Možemo zajedno - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ UP.04.2.1.11.0130.

Detaljnije

SuDjeluj- poticanje socijalne inkluzije kroz sport

Potraga za vilenjacima u Benkovcu

Dana 18.12. 2021. u Benkovcu je održana 5. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport. Kampanja je jedna u nizu aktivnosti projekta „Sudjeluj – poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Peta kampanja pripremljena je u božićnom duhu. Projektni tim je pripremio potragu za sportskim vilenjacima.

Detaljnije

U ZADRU ODRŽANA KONFERENCIJA O "GREEN ECONOMY"

AGRRA domaćin konzorcija projekta burze CO2 u poljoprivredi

Hrvatski projektni konzorcij sastavljen od Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA, Dubrovačko-neretvanske županije i Javne ustanove Rera SD za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s talijanskom Regionalnom agencijom za prevenciju, okoliš i energiju Emilia Romagna (ARPEAE) provodi projekt Green Economy - GECO2 u sklopu programa INTERREG V-A CBC Italija-Hrvatska 2014. - 2020. u području Sigurnosti i otpornosti. Projekt se provodi od 01.01.2019. do 31.05.2022.

Detaljnije

PROJEKT CCI4TOURISM I AGRRA

Zbog pandemije vidljive promjene u turizmu – raste online i potražnja za dodatnim sadržajima

U sklopu projekta CCI4TOURISM održano je 10 predavanja i radionica namijenjenih dionicima iz kreativnih i kulturnih industrija u turizmu. Predavanja su obuhvaćala tematike digitalizacije, novih trendova u kulturnom i kreativnom sektoru i turizmu te osvrt na novonastale promjene uzrokovane pandemijom COVID-a 19 u svrhu unapređenja poslovanja i razvijanja novih vještina polaznika. Sudionici su na predavanjima aktivno sudjelovali, izražavali svoja mišljenja i stavove te razmjenjivali svoja iskustva u dosadašnjem radu.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

U Dublinu održan sastanak u sklopu projekta AGRICOOPVALUE

U sklopu projekta AgriCoopValue 23. i 24.11. održan je sastanak projektnog konzorcija u Dublinu

Detaljnije

SuDjeluj- poticanje socijalne inkluzije kroz sport

U Benkovcu je održana 4. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport

Dana 27.11. 2021. u Benkovcu je održana 4. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport. Kampanja je jedna u nizu aktivnosti projekta „Sudjeluj – poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Projekt SuDjeluj započeo je u travnju 2020. godine a završava u travnju 2022. Kroz projekt su do sada uspješno provedene četiri kampanje socijalne inkluzije kroz sport, informirana je javnost putem medija, tiskani su promo materijali, nabavljena je potrebna opremu i rekviziti, opremljeno kompletno vanjsko vježbalište. Kroz projekt se konstantno provode radionice s ciljnim skupinama koje uključuju starije od 54 godine, mlađe od 25 godina, osobe u dobi od 25 do 29 godina uključujući i 29. godinu, te mlađe od 25 godina s poteškoćama u razvoju.

Detaljnije

SpIN - OUTDOOR SPORT IN NATURE FOR HEALTHY LIFESTYLES

Održan lokalni događaj u sklopu projekta SpIN

Dana 27.11.2021. održan lokalni događaj u sklopu projekta SpIN u Benkovcu.

Detaljnije

SpIN - OUTDOOR SPORT IN NATURE FOR HEALTHY LIFESTYLES

Održan lokalni seminar za stručnjake u sklopu projekta SpIN - Outdoor Sport In Nature for Healthy Lifestyles

Dana 26.11.2021. u Benkovcu održan lokalni seminar za stručnjake u sklopu projekta SpIN - Outdoor Sport In Nature for Healthy Lifestyles.

Detaljnije