AGRRA OTVORILA HUB ZA KREATIVNE I KULTURNE INDUSTRIJE U PODUZETNIČKOM INKUBATORU BIOGRAD

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije svečano otvorila Centar za kreativne i kulturne industrije u Biogradu

U petak 26. ožujka, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA svečano je otvorila Centar za kreativne industrije u Poduzetničkom inkubatoru u Biogradu, a u sklopu projekta CCI4TOURISM, financiranog u sklopu programa Interreg Adrion.

Detaljnije

OBJAVLJEN POZIV ZA IDEJE ZA TVRTKE KOJE DJELUJU U PODRUČJU KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA

AGRRA objavila javni poziv za poslovne ideje u sklopu projekta CCI4TOURISM

U sklopu ovog javnog poziva unutar projekta CCI4TOURISM, AGRRA poziva nove i start-up tvrtke koje djeluju u području kulturnih i kreativnih industrija na predaju poslovne ideje koja odgovara na glavnu temu projekta: Kako tvrtke iz područja kulturne i kreativne industrije mogu doprinijeti inovativnom turističkom proizvodu i formulaciji nove strategije održivog turizma?

Detaljnije

AGRRA PODRŽAVA RAZVOJ PČELARSTVA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

U emisiji AGRRArizam gostovala Sanja Marinović; Doznajte sve o proizvodnji meda, vrstama, zaštiti…

U petoj ovosezonskoj emisiji AGRRArizam koja je pod pokroviteljstvom Agencije za ruralni razvoj Zadarske Županije AGRRA-om bavili smo se tematikom pčelarstva i proizvodnje meda.

Detaljnije

SUTRA PREDSTAVLJANJE PROJEKTNIH AKTIVNOSTI I REZULTATA

Završna konferencija za projekt Apprenticeship Hubs in agro-food sector

Završna konferencija projekta Apprenticeship HUBs in agro-food sector (2018-1-HR01-KA202-047505) financiranog u sklopu programa Erasmus+ održati će se u četvrtak, 25.ožujka 2021. godine u 10:00 sati putem Teams aplikacije. Na konferenciji će biti predstavljene projektne aktivnosti i ostvareni rezultati u sklopu projekta.

Detaljnije

OTVARA SE CENTAR ZA KREATIVNE INDUSTRIJE VRIJEDAN 1.580.00 EURA

AGRRA dovršila vrijedan projekt za razvoj turizma-idućeg tjedna u Biogradu

U Biogradu se idućeg tjedna otvara Centar za kreativne industrije kao rezultat projekta županijske Agencije za ruralni razvoj-AGRRA. Centar se otvara u prostorima Poduzetničkog inkubatora, a financiran je u sklopu programa Interreg Adrion započetog 2020.godine.

Detaljnije