AGRICOOPVALUE

U sklopu projekta AgriCoopValue održan četvrti online sastanak

Danas je održan četvrti po redu sastanak u sklopu projekta AgriCoopValue putem digitalne platforme ZOOM. U nastavku pogledajte dnevni red sastanka.

Detaljnije

AGRRA I CCI4TOURISM

AGRRA ODRŽALA RADIONICE ZA KULTURNJAKE I KREATIVCE U TURIZMU

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA održala je dvodnevnu radionicu 15. i 16. lipnja u Centru za Kreativne Industrije u Poduzetničkom Inkubatoru Biograd. Radionice su se održale u sklopu projekta CCI4TOURISM, financiranog programom Interreg Adrion. Projekt CCI4TOURISM ima za cilj otkrivanje poduzetnika i novih talenata, ali i jačanja poduzetničkih vještina i asimilacije između kulturnih, kreativnih i turističkih poduzeća za stvaranje novih tvrtki i za dizajn novih proizvoda. Stoga su sudionici dvodnevnih radionica bili akteri iz različitih kulturnih i kreativnih industrija u turizmu na našem području. Ovaj raznovrstan spoj kulturnjaka i kreativaca bio je upravo ključ uspjeha održanih radionica.

Detaljnije

Izazovi s kojima se žene suočavaju u poslovanju

U Benkovcu održan 2. međusektorski okrugli stol s temom Žene na rukovodećim pozicijama

Dana 17. lipnja 2021. godine u prostorijama Lokalnog centra podrške za udruge u Benkovcu održan je 2. tematski okrugli stol pod temom Žene na rukovodećim pozicijama- izazovi Organizator okruglog stola je Lokalni centar podrške za udruge koji je oformljen u sklopu projekta #nauči#promijeni#primijeni. U ime organizatora prisutne sudionike je pozdravio Matej Mikulić, voditelj projekta, zapisnik je vodila Tina Bačić koordinatorica za OCD. Okrugli stol moderirala je Koordinatorica za međusektorsku suradnju Suzana Šimunac.

Detaljnije

EUROPE IN THE MAKING - provođenje oblika sudjelovanja na lokalnoj razini i na razini EU-a

EUROPEAN ACADEMY NETWORK i AGRRA pozivaju vas na 3. međunarodnu online konferenciju

Treći međunarodni događaj projekta European Academy Network koji će se održati online 17. lipnja, pružit će uvid u maksimiziranje građanskog i političkog sudjelovanja na razini EU-a za europske građane i pružit će međunarodnim i lokalnim sudionicima priliku da saznaju više o mogućnostima sudjelovanja u europskim institucijama

Detaljnije

„EnhanCing Sustainable ToUrism Development through Culinary HeritAge - CUHaCHA“

U Tivtu održan 2. sastanak u sklopu provedbe projekta "CUHaCHA"

U sjedištu Općine Tivat, dana 10. i 11.06.2021. godine održan je drugi projekti sastanak partnera na projektu „EnhanCing Sustainable ToUrism Development through Culinary HeritAge - CUHaCHA“.

Detaljnije

PRIČA O ŠINJORINI SMOKVA

U novoj emisiji AGRRArizam ugostili smo Sandru Babac “Šinjorinu Smokvu” i doznali sve o njenim izvrsnim džemovima

Da je krenuti s poslom ponekad uistinu teško, znaju svi koji su svojom voljom ili na nečiji poticaj odlučili biti obrtnici, privatnici ili vlasnici OPG-a. Potonjima je možda i najteže s obzirom na to da iza sebe vrlo često imaju samo svoje dvije ruke i eventualno, ako je priča obiteljska, pomoć svojih najbližih. No i u takvim situacijama vrlo često je AGRRA od velike pomoći.

Detaljnije

DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA U SKLOPU PROJEKTA AktiBiz

Danas 11. lipnja održana je početna konferencija u sklopu projekta AktiBiz s početkom u 11 sati u Gradskoj Knjižnici Zadar. Ovo je 4. po redu projekt AGRRA-e u suradnji s Udrugom "Eko Zadar" u periodu od 6 godina.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

Objavljen prvi newsletter u sklopu projekta AGRICOOPVALUE

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte sve najvažnije novosti i aktualnosti vezane za provođenje projektnih aktivnosti u sklopu projekta AGRICOOPVALUE

Detaljnije

Poljoprivredna škola četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa

AGRRA i ove godine sudjeluje u manifestaciji Njuška Godine i Miss i Mister Azila

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Zadar već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz azila Zadarske šapice i Skloništa Privlaka, za titule Miss i Mister azila. Cilj njihove male Revije je uvijek isti, a to je obratiti pozornost lokalne zajednice na kvalitetnu brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Nažalost, problem nezbrinutih životinja je uvijek prisutan i suradnjom sa Zadarskim šapicama i Skloništem Privlaka nadaju se pronalasku doma za pse bez vlasnika.

Detaljnije

DIGIT@L LITERACY PORTAL

Održan četvrti projektni sastanak u sklopu projekta Digit@l Literacy Portal

U sklopu projekta Digit@l Literacy Portal održan je sastanak projektnih partnera

Detaljnije