INTERREG DANUBE

Interreg Dunav – poziv na informativni dan i najava 4. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Dunav, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Informativni dan će se održati 29. siječnja 2019. godine s početkom u 10:30 sati (registracija i kava od 10:00 sati) u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, Miramarska cesta 22 u Zagrebu.

Radnu verziju programa možete pronaći ovdjea sva eventualna ažuriranja možete pronaći na stranici  https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/interreg-dunav-3-poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga/.

Mole se potencijalni sudionici da svoje sudjelovanje potvrde putem Prijavnog obrascaRadni jezik je hrvatski.

Projektne prijave će se zaprimati u dvije faze te će prva faza (poziv na dostavu iskaza interesa) biti otvorena u siječnju 2019. godine. Za prijavu će biti otvorena tri tematska područja koja uključuju: inovacije, zaštitu okoliša i kulturne baštine, promet i energiju, s mogućnošću otvaranja i četvrtog tematskog područja koje uključuje dobro upravljanje.