MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONOVA EUROPSKE UNIJE

Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

U razdoblju od 24. do 27. travnja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira „Tjedan EU fondova“, koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici.

Detaljnije

Interreg V-B Adriatic-Ionian programme - ADRION

Početna konferencija 2. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020. (ADRION) promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima. U programu sudjeluje osam država jadransko-jonskog područja - 12 regija u Italiji, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Albanija i Grčka.

Detaljnije

INTERREG EUROPE

Poziv na informativni dan i najava 4. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Detaljnije

LIFE program

Info dan LIFE programa, Split - 6.ožujka 2018. godine

LIFE INFO dan održat će se u Splitu, 6. ožujka 2018. s početkom u 9:30, na lokaciji Dom HV, Kongresno- ugostiteljski centar „Poljud“, Poljudsko šetalište 1.

Detaljnije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG- BICRO) te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, uz podršku Europske poduzetničke mreže, pozivaju na Informativni dan za područje Mala i srednja poduzeća u okviru programa Obzor 2020. Informativni dan će se održati u petak, 23. veljače 2018., s početkom u 10 sati, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

Detaljnije

Erasmus+ - Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva

Poziv na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru programa Erasmus+ - Uvod u Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva

Detaljnije

Radionica za korisnike za mjeru „I.22. „Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“ u Zadru

14. veljače 2018. 11:00 - 15:00h Hotel Kolovare, Ulica Bože Peričića 14, Zadar, Hrvatska

Detaljnije

Sporazum o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano za otkup poljoprivrednih proizvoda zadruga hrvatskih branitelja

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Podravka d.d.

Nastavno na sklopljeni Sporazum o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano za otkup poljoprivrednih proizvoda zadruga hrvatskih branitelja, te potrebe upoznavanja zadruga hrvatskih branitelja, OPG-ova te drugih zainteresiranih s odredbama Sporazuma, uvjetima i načinima na koji se poljoprivredni proizvodi mogu otkupiti od strane Podravke i mogućnosti financiranja takvih aktivnost sredstvima državnog proračuna i iz fondova Europske unije

Detaljnije

“Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti”

Radionice – obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 5 “Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Detaljnije