INTERREG EUROPE

Poziv na informativni dan i najava 4. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Interreg Europe, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 4. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane dva uspješna hrvatska projektna partnera iz prethodnih poziva (REGEA i HAMAG BICRO).

Program Interreg Europe 2014. – 2020. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi kroz partnerske projekte pružio podršku učenju i razmjeni iskustava među organizacijama koje sudjeluju u kreiranju i provedbi lokalnih, regionalnih i nacionalnih politika te programa regionalnoga razvoja s ciljem poboljšanja njihove učinkovitosti.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga će biti otvoren od 07. svibnja 2018. do 22. lipnja 2018. te će za prijavu biti otvorena sva četiri tematska područja koja uključuju: istraživanje i inovacije, konkurentnost MSP-a, poticanje niskougljične ekonomije te zaštitu okoliša i učinkovito korištenje resursa.

Informativni dan će se održati 11. travnja 2018. godine s početkom u 10:00 sati (registracija od 09:30 sati) u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, Miramarska cesta 22 u Zagrebu.

Zbog organizacijskih razloga mole se sudionici da svoje sudjelovanje potvrde putem Prijavnog obrasca.

Agenda_Info_day_Interreg_Europe_HR_2018