Pretplatite se na naš newsletter i saznajte sve najvažnije novosti i aktualnosti vezane za provođenje projektnih aktivnosti u sklopu projekta "Apprenticeship HUBs in agro-food sector"

Objavljen četvrti newsletter u sklopu projekta "Apprenticeship HUBs in agro-food sector"

Nakon dvije godine projekt Apprenticeship HUBs in agro-food sector približava se svom završetku. Kroz zajednički rad na projektu partneri su razvili nove pristupe naukovanju u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Osim stvaranja novih pristupa naukovanju, projekt je usmjeren i na otvaranje pilot centara za naukovanje u Hrvatskoj, Grčkoj, Italiji i Mađarskoj.  Cilj centara za naukovanje je pružanje podrške ustanovama za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, poduzećima te studentima i učenicima. Centri za naukovanje promiču naukovanje te povezuju MSP-ove sa studentima i učenicima čime pridonose i lokalnom razvoju.

U svrhu promidžbe, partneri će organizirati događanja s multiplicirajućim učinkom za sve dionike iz poljoprivredno-prehrambenog sektora (student, ustanove za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, mala i srednja poduzeća) kako bi zajednički raspravili o budućnosti naukovanja u ovom sektoru. Ovom prilikom, partneri će podijeliti i iskustvo stečeno u sklopu projekta. S obzirom na trenutnu globalnu pandemiju, događanja će se održati online. Sve informacije bit će pravovremeno objavljene na web stranicama partnera. Pratite nas!