Count Me In: Improving civic competences of adult learners through digital tools

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta ''Count Me In''

Prvi projektni sastanak u sklopu projekta Count Me In, održan je 12. i 13. prosinca 2017. godine u Torinu, Italija. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije.

Domaćin prvog sastanka u sklopu Count Me In projekta bio je Institut gluhih iz Torina. Sastanak su otvorili predstavnici vodećeg partnera Open Europe iz Španjolske. Na sastanku su aktivno sudjelovali predstavnici svih partnerskih organizacija kojima je početni zadatak bio predstaviti organizaciju iz koje dolaze. Između ostalog, na sastanku je bilo riječi o očekivanjima koja partneri imaju od projekta, pravilima programa, generalnoj ideji projekta, raspodjeli odgovornosti unutar partnerstva i slično. Sljedeći projekti sastanak predviđen je u lipnju 2018. godine u Poljskoj.

Budući da je inovativna SMART platforma - glavni rezultat projekta, vrlo napredna tema, pred Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije te pred cijelim partnerstvom je veliki izazov koji prihvaćamo i s kojim ćemo se, nadamo se uspješno, nositi u narednih 30 mjeseci trajanja projekta.

Ukupna vrijednost projekta čija provedba će trajati 30 mjeseci je nešto veća od 1.500.000,00 HRK, projekt je financiran iz ERASMUS+ programa.