Erasmus+ - Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva

Poziv na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru programa Erasmus+ - Uvod u Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU poziva na sujelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja, koja će se održati u svrhu pripreme i osposobljavanja potencijalnih prijavitelja Erasmus+ projekata koji nemaju iskustva u pripremi projektnih prijedloga, ali i iskusnijih korisnika Programa koji se žele upoznati s mogućnostima Ključne aktivnosti 2 - Strateška partnerstva u području obrazovanja i osposobljavanja.

Radionica će se održati u Zagrebu, u prostorijama Leksikografskog zavoda (ulaz: Prilaz Gjure Deželića 2), 12. veljače 2018. s početkom u 10:00 h.

U prvom dijelu radionice imat ćete priliku saznati najvažnije informacije o Strateškim partnerstvima koja podržavaju inovacije, dok će drugi dio radionice biti orijentiran na sastavljanje kvalitetne  projektne prijave.

Maksimalan broj sudionika na radionici je 40, a organizator zadržava pravo izmjene broja sudionika po ustanovi. Rok za prijavu na radionicu je 8. veljače 2018.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca koji se nalazi ovdje.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte comenius@mobilnost.hr