Poljoprivredna škola četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa

AGRRA i ove godine sudjeluje u manifestaciji Njuška Godine i Miss i Mister Azila

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Zadar već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz azila Zadarske šapice i Skloništa Privlaka, za titule Miss i Mister azila. Cilj njihove male Revije je uvijek isti, a to je obratiti pozornost lokalne zajednice na kvalitetnu brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Nažalost, problem nezbrinutih životinja je uvijek prisutan i suradnjom sa Zadarskim šapicama i Skloništem Privlaka nadaju se pronalasku doma za pse bez vlasnika.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, preduvjet je samo jedan: vaš pas mora biti mješanac!

Za prijavu na Reviju dovoljno je ispuniti kratki upitnik na službenoj stranici Škole ppvs-ozanic.hr/  Broj prijava je ograničen, stoga požurite!

Revija će se održati u petak, 11. lipnja 2021., na otvorenom prostoru ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar, u 17.00 sati.

Glavni organizator je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji sa Zadarskom županijom i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, a glavni sponzor Revije je PET CLUB ZADAR, tako da sudionike čekaju lijepe nagrade.

Veselimo se zajedničkom druženju s našim najboljim prijateljima! Više pročitajte na: https://www.antenazadar.hr/clanak/2021/06/biraju-se-njuska-godine-i-miss-i-mister-azila-poljoprivredna-skola-cetvrtu-godinu-zaredom-organizira-amatersku-reviju-pasa/  https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/djirada/cetvrta-amaterska-revija-pasa-medu-mjesancima-se-bira-njuska-godine-a-lajavci-iz-sklonista-ce-postati-miss-i-mister-azila-1102750