PREDMET: Info radionica

Znanje za bolju budućnost

Dana 09.09.2020. godine u Benkovcu je održana info radionica projekta #nauči#primijeni#promijeni

Cilj radionice je bio upoznati ciljnu skupinu projekta o radionicama koje će se održavati kroz trajanje projekta, a prve započinju sa danom 16.09.2020.

Ciljane skupine ljudi koje će projekt obuhvatiti su osobe starije od 54 godine, osobe sa invaliditetom, osobe u dobi od 25. do 29. godina, nezaposleni, uključujući dugotrajno nezaposlene.

Sudionici radionica mogu biti samo osobe koje imaju prebivalište na području Grada Benkovca.

Stoga, ako ste sa područja Grada Benkovca, spadate u ciljnu skupinu, željni ste znanja i druženja, budite slobodni i odazovite se našem pozivu na radionice.

Radionice obuhvaćaju tečaj informatike, tečaj komunikacijskih i prezentacijskih vještina, radionice samopouzdanja, Modul 1. koji obuhvaća zakonodavni okvir, znanje o osnivanju udruge, djelokrugu rada, financijskom poslovanju. Modul 2. – računovodstvo i financije. Modul 3. – EU fondovi fondovi, znanje o EU fondovima, operativnim programima, pripremi i provedbi. Modul 4. – Marketing i PR te Modul 5. – umrežavanje i suradnja sa drugim sektorima. Pomoću navedenih radionica će se oformiti nova profesionalna figura, voditelj OCD-a.

Cilj projekta je povećati zapošljivost i mogćnost za zapošljavanje osoba na području grada Benkovca razvojem nove profesionalne figure te uspostavljanjem lokalnog centra podrške ua udruge.

Nositelj projekta je Udruga studenata Bukovice i Kotara, partneri projekta su Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije, AGRRA i Udruga za djecu, mlade i obitelj“Mali koraci“ Benkovac.

Vrijednost projekta je 1.343.793,50kn, u trajanju od 03.04.2020, do 3.10.2021. godine

Za više nformaciija obratite se voditelju projekta: Matej Mikulić, mag.iur, 099 880 34 79

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Naziv Ugovora: #nauči#primijeni#promijeni UP.02.1.2.01.0067