VAŽNO - Plan oporavka EU (Next Generation)

Financiranje projekata u okviru EU sufinanciranih programa za poljoprivredu, ruralni razvoj i ribarstvo, uključujući Plan oporavka EU (Next Generation)

Ministarstvo poljoprivrede prikuplja prijedloge projekata i programa za sufinanciranje u okviru EU sufinanciranih programa za poljoprivredu, ruralni razvoj i ribarstvo, uključujući Plan oporavka EU (Next Generation)

Ministarstvo poljoprivrede provodi procese strateškog planiranja vezane uz sektore iz svog djelokruga. Paralelno se dovršavaju strategije razvoja poljoprivrede i akvakulture, priprema prijelazno razdoblje u reformi Zajedničke poljoprivredne politike, kao i strateški dokument za slijedeće programsko razdoblje, priprema provedba novog programskog razdoblja Zajedničke ribarstvene politike te osmišljavaju mjere vezane uz ublažavanje posljedica pandemije COVID 19, odnosno stvaranja otpornijeg gospodarstva na krizne situacije.

Svjesni važnosti participatornog pristupa, Ministarstvo poljoprivrede će u navedene procese uključivati identificirane dionike, a s ciljem što kvalitetnije pripreme programskih dokumenata, strategija i planova.

Ovim putem molimo Vas da se uključite u stvaranje baze projekata vezanih uz poljoprivredu, ribarstvo, ali i ruralni prostor općenito. Identificirane prijedloge za navedenu bazu možete dostaviti do 30.09.2020. putem google obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvEuEc1hZAtKgL3dX3ba3j_R0M--oCqXIpDWvPKMiPR0cx_w/viewform