Info radionica projekta

Lov na znanje

U ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine u Benkovcu je održana info radionica projekta „Lov na znanje“

Cilj je info radionice upoznati ciljnu skupinu projekta o modulima i tečajevima koje će se održavati kroz period trajanja projekta.

Ciljne skupine koje će projekt obuhvatiti su 15 osoba starijih od 54 godine te 10 osoba u dobi od 25 do 29 godina.

Sudionici svih tečajeva i modula mogu biti isključivo osobe koje imaju prebivalište na području Grada Benkovca.

Stoga, ako imate prebivalište na području grada Benkovca i pripadajućih naselja i ako spadate u ciljnu skupinu, a željni ste znanja i jačanja kompetencija, odazovite se našem pozivu i sudjelujte u projektu „Lov na znanje“.

Tečajevi u sklopu projekta su sljedeći: tečaj motivacije; tečaj komunikacijskih vještina; tečaj poslovnih vještina; tečaj talijanskog jezika; tečaj fotografije; tečaj osnova informatike; tečaj prve pomoći; tečaj ocjenjivanja trofeja i tečaj osnova kinologije. Moduli koji čine Program socijalnog uključivanja su: Modul 1. – Zakonodavni okvir; Modul 2. – Bio svijet flora i fauna; Modul 3. – Etno, eno i gastro ponuda; Modul 4. – Marketing te Modul 5. – Umrežavanje. Pomoću navedenih tečajeva i modula oformit će se nova profesionalna figura – Lovni animator.

Za više informacija obratite se u prostorije Lovačke udruge Benkovac ili na e-mail voditeljice projekta:

  • Ivana Mamić, mag.philol.croat.,  ivana.mamic@agrra.hr 

Nositelj projekta je Lovačka udruga Benkovac, a partner u provedbi je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije, AGRRA.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.155.802,00 kn, a provodi se na području grada Benkovca od 3. travnja 2020. do 3. travnja 2022.

Projekt „Lov na znanje“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Naziv Ugovora: Naziv Ugovora:  Lov na znanje UP.02.1.2.01.0068