U sklopu projekta Mystical Danube, sufinanciranog iz Programa transnacionalne suradnje Dunavska regija 2021.-2027., 24. i 25. travnja 2024. godine održan je Lead Partner seminar u Beogradu, Srbiji.

Održan je Lead partner seminar u sklopu projekta Mystical Danube

Prvi dan bio je posvećen raspravama i prezentacijama o projektima, dok je drugi dan bio fokusiran na suradnju s prioritetnim područjima EUSDR-a. Cilj je bio potaknuti razmjenu znanja i suradnju među vodećim partnerima radi poboljšanja provedbe projekata.

U travnju 2024. godine, vodeći su se partneri osobno sastali u Beogradu, Srbiji,

Prvi dan bio je ispunjen zanimljivim raspravama i prezentacijama o provedbi projekta, izvještavanju, komunikaciji i financijskom upravljanju. Naknadne sjednice umrežavanja pružile su savršenu platformu za poticanje suradnje između koordinatora prioritetnih područja Dunava i projektnih partnera. 

Drugi dan u potpunosti je posvećen stvaranju sinergije i kapitalizacije s prioritetnim područjima EUSDR-a.

Seminar je bio izvrsna prilika za upoznavanje, umrežavanje, a glavni cilj Glavni cilj seminara bio je osigurati platformu za razmjenu znanja, iskustava i najboljih praksi među vodećim partnerima. Kroz ove interakcije, sudionici su imali priliku produbiti razumijevanje implementacije projekata, kao i mogućnosti za međusobnu podršku, razmjenu resursa i informacija koje bi mogli poboljšati provedbu projekata i doprinijeti održivom razvoju područja Dunava.

Do sljedećeg puta!