CCI4TOURISM U BIOGRADU

Održan još jedan set uspješnih radionica - AGRRA i projekt CCI4TOURISM

Nakon prvog seta u Benkovcu, u petak, 17. rujna Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizirala je nastavak predviđenih radionica u sklopu projekta CCI4TOURISM financiranog programom Interreg Adrion. Predavanja su se održala u prostoru AGRRA-inog Kulturnog Središta (Creative Hub) u Poduzetničkom Inkubatoru Biograd.

Naša Ivana Dević, zamjenica ravnatelja AGRRA-e koja je ujedno i voditeljica projekta predstavila je projekt CCI4TOURISM, te su svi polaznici radionica imali priliku saznati pojedinosti o projektu i planovima za budućnost. Na prvoj radionici, s početkom u 17 sati, tema je bila "Digitalizacija malih i srednjih poduzeća u turizmu". Na predavanju su prikazani stvarni primjeri uspješne implementacije digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih poduzetnika i važnost digitalnih alata za uspjeh na tržištu.

Tema druge radionice koja je uslijedila u 18.30 sati bila je "Promjene i prilagodbe na ubrzane trendove u turizmu (Covid-19)". Naglasak je stavljen na posljedice pandemije u kulturno kreativnoj industriji u turizmu te o "novom" načinu poslovanja i prilagodbi kao rezultat ove situacije.

Ukoliko niste bili u prilici prisustvovati predavanjima u Biogradu, pridružite nam se u Zadru. Naime, u ponedjeljak, 20. rujna 2021. slijedi novi set radionica u prostoru AGRRA-e na adresi Ivana Mažuranića 28a s početkom u 17sati.

U nastavku možete preuzeti svoju pozivnicu/agendu sa svim detaljima događaja: 

CCI4TOURISM Pozivnica_Agenda Predavanje Razvijanje digitalnih vještina malih i srednjih poduzetnika _Modul 5.pdf

 CCI4TOURISM Pozivnica_Agenda Predavanje Novi utjecaji digitalnih tehnologija na kreativni i kulturni turizam_Modul 6.pdf