„Uhvati priliku, volontiraj, zaposli(se), doprinesi“

Održana 2. radionica u sklopu projekta B.Ready – Snažne udruge za otpornu zajednicu

Druga radionica u sklopu edukacije „Udruga: uhvati priliku, volontiraj, zaposli(se), doprinesi“ održana je u Benkovcu u sklopu projekta B.Ready – Snažne udruge za otpornu zajednicu. Radionica se održala u četvrtak 3. studenog 2022., s početkom u 16 h u prostorijama Creative HUB AGRRA-e.

Projekt B.Ready provodi Ekološka udruga Zrmanja u partnerstvu s Udrugom za promicanje ekološkeproizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“, Udrugom socijalnih radnika Zadar –Volonterskim centrom Zadar i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA). Riječ je o jednogodišnjem projektu čija provedba će trajati do 16. veljače 2023. godine, a koji je sufinanciran odstrane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Teme 2. radionice:

-Osnove pisanja projekata i prijava na natječaje

-Komunikacijske vještine: komunikacija s članovima udruge, volonterima i korisnicima aktivnosti udruge

-Digitalni alati za uključivanje publike i izradu vizuala

Predavači/ce na radionici bili su: Matej Mikulić, savjetnik za međusektorsku suradnju (Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA), Ivan Matić, asistent voditeljice projekta (Ekološka udruga Zrmanja) i Željka Jurlina, volonterka (udruga „Eko-Zadar“).