Projekt SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport

Održana Javna kampanja br. 3 u Benkovcu u sklopu projekta SuDjeluj

Dana 04.09.2021. godine u Benkovcu je održana javna kampanja 3. projekta SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport za djecu,mlade i njihove obitelji. Sudionici radionica su sudjelovali u raznim aktivnostima (natjecanje u povlačenju konopa djeca protiv roditelja, natjecanje u skakanju s vrećama, povezima na očima, štafeta itd.)

Dana 04.09.2021. godine u Benkovcu je održana javna kampanja 3. projekta SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport za djecu,mlade i njihove obitelji. 

Tema javne kampanje je bila Obiteljski višeboj.

Ciljana skupina ljudi koje je ova javna kampanja obuhvatila su dijeca, njihove obitelji i šira lokalna zajednica.

Javna kampanja je osigurala poligone za natjecanja i opremu prilagođenu sudionicima i njihovoj dobnoj skupini.

Sudionici radionica su sudjelovali u raznim aktivnostima (natjecanje u povlačenju konopa djeca protiv roditelja, natjecanje u skakanju s vrećama, povezima na očima, štafeta itd.)

Završetkom javne kampanje izvršila se dodjela medalja i pehara svim sudionicima i pobjednicima natjecanja, te su se sudionici osvježili uz prigodan catering.

U sklopu projekta Javna kampanja 3 je održana na otvorenom, na igralištu Srednje škole kneza Branimira,  kojom se promovirao i potaknuo aktivan život dostupan uvijek i svima za različitu starosnu dob.

Cilj projekta je potaknut razvoj pozitivnih stavova i vrijednosti, vještina i kompetencije, radne sposobnosti te vještina koje će razviti i unaprijediti socijalnu uslugu na području grada  Benkovca kao i potaknuti socijalnu uključenost. 


Nositelj projekta: Društvo sportske rekreacije“Talent“, a partneri projekta su Hrvački klub Zadar i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA.

Vrijednost projekta je 1.499.900,00 a njegovo trajanje je 24 mjeseca.