POZIV NA ON LINE KONFERENCIJU

U četvrtak 17.11.2022. održat će se ADRINETBOOK on line konferencija - ADRINETBOOK/UMREŽAVANJE i IT alati za širenje jadransko-jonske kulturne baštine

U organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) 17.11.2022. u sklopu Adrinetbook projekta financiranog iz Interreg Adrion programa održat će se on line konferencija na temu ADRINETBOOK/UMREŽAVANJE i IT alati za širenje jadransko-jonske kulturne baštine.

Vrlo smo uzbuđeni što vas možemo obavijestiti da smo uspjeli okupiti sjajne voditelje sa zaista atraktivnim pričama za ispričati i primjerima za vidjeti. Bit će dinamično i vjerujemo da će 2 i pol sata proletjeti u minuti.

Bit će to niz kratkih predavanja i prezentacija (po 10-15 minuta) s kratkim filmovima i praktičnim primjerima.

Konferencija će vam dati pregled i odgovore na pitanja o umrežavanju (Zašto? S kim? Kako? Kakve rezultate očekivati?) i korištenju digitalnih alata koji nam pomažu pretvoriti veliku nematerijalnu baštinu skrivenu u arhivima, knjižnicama i muzejskim skladištima u pristupačna i atraktivna iskustva za gledatelje diljem svijeta.

Kada?

Četvrtak, 17.11.2022. | 10:00 – 12:30 sati

 Gdje?

Online – na Zoomu:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZcvcuihrD0jGNHwRHlwYubnRi41uFsFPh-d

Što VI morate učiniti da biste sudjelovali?

Prvi korak: Zabilježite datum 17.11.2022. u 10:00 sati

Drugi korak: REGISTRIRAJTE SE SADA na https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZcvcuihrD0jGNHwRHlwYubnRi41uFsFPh-d

Treći korak: Proširite vijest…pošaljite ovu pozivnicu što većem broju ljudi iz vašeg lokalnog područja za koje mislite da bi ih tema mogla zanimati…

Vidimo se uskoro!