KULTURNJACI I KREATIVCI U TURIZMU

U sklopu projekta CCI4TOURISM započinje set radionica po Zadarskoj županiji

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA u sklopu projekta CCI4TOURISM započinje s ciklusom predavanja za kulturnjake i kreativce u turizmu. Prva dva predavanja s temama "Trendovi na turističkom tržištu" i "Važnost digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike u turizmu" održati će se već ovog ponedjeljka 13.09.2021. u Gradskoj Knjižnici Benkovac.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanja u sklopu projekta CCI4TOURISM. Prvo predavanje s temom "Trendovi na turističkom tržištu" je predviđeno u ponedjeljak,13.09.2021. s početkom u 17 sati, te drugo predavanje "Važnost digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike u turizmu" koje će se održavati istog dana s početkom u 18.30 sati u Gradskoj Knjižnici Benkovac. Ovo su samo prva dva predavanja u nizu te će se kontinuirano održavati u Zadru i Biogradu kroz mjesec rujan. Pozivnicu i dnevni red predavanja možete preuzeti na sljedećim poveznicama: 

CCI4TOURISM Pozivnica_Agenda Predavanje Trendovi na turističkom tržištu_Modul 1.pdf

CCI4TOURISM Pozivnica_Agenda Predavanje Važnost digitalnog marketinga za srednje i male poduzetnike u turizmu_Modul 2.pdf

Svi ste dobrodošli!