Dana 23.5.2023.g. Upravni odjel za gospodarstvo i turizam Zadarske županije objavljuje:

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za subvenciju kamate sukladno Programu KREDITOM DO USPJEHA putem subvencioniranja kamata na kredite u Zadarskoj županiji

Zadarska županija, Upravni odjel za gospodarstvo i turizam, temeljem Programa KREDITOM DO USPJEHA putem subvencioniranja kamata na kredite u Zadarskoj županiji dana 23.5.2023. godine objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za subvenciju kamate sukladno Programu KRDITOM DO USPJEHA putem subvencioniranja kamata na kredite u Zadarskoj županiji.

Predmet ovog javnog poziva je iskazivanje interesa za subvenciju kamatne stope korisniku kredita sukladno Programu KREDITOM DO USPJEHA putem subvencioniranja kamata na kredite u Zadarskoj županiji i Ugovorima o poslovnoj suradnji i načinu provedbe Programa KREDITOM DO USPJEHA putem subvencioniranja kamata na kredite u Zadarskoj županiji zaključenim s poslovnim bankama koje su iskazale interes za sudjelovanje u ovom Programu.

Programom su propisani namjena i uvjeti dodjele potpore, visina iznosa potpore, kriteriji za ocjenjivanje, potrebna dokumentacija za obradu Zahtjeva, popis prihvatljivih djelatnosti te druga pitanja za provedbu Programa.

Svu potrebnu dokumentaciju - Javni poziv, obrasce i popis banaka, koje sudjeluju u Programu, možete pronaći ispod teksta.

Poziv je objavljen na web stranici Zadarske županije, ovdje.


Obrazac_I-2_Izjava_o_nepostojanju_dvostrukog_financiranja Popis_BANAKA_koje_sudjeluju_u_programu Obazac_I-_1_Izjava_o_korištenim_potporama_male_vrijednosti ZAHTJEV_Obrazac_Z-1 JAVNI_POZIV_Program_KREDITOM_DO_USPJEHA